Het is voor mij vaste routine. Checken of ik alles bij heb voor een dag. Natuurlijk zitten sommige spullen al standaard in mijn tas, maar ook deze krijgen de volledige controle over zich heen. Vandaag deel ik met jullie welke dingen ik vrijwel altijd mee neem. Op warrige dagen zullen ze nog wel eens vergeten worden, maar over het algemeen zijn deze spullen wel aanwezig.

Mijn telefoon

Allereerst mijn telefoon. Dit apparaat zit zowat aan me vast gegroeid. Niet alleen houd het mijn stappen bij, maar ik wil ook gewoon altijd bereikbaar kunnen zijn als iemand mij nodig heeft. Dit is misschien niet gezond, aangezien apparaten al constand om ons heen zijn, maar ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Ik kan echt niet zonder.

Wanneer ik geen tas mee neem (wat zelden voorkomt tegenwoordig) heb ik tussen het hoesje en mijn telefoon mijn rijbewijs zitten. Zodat ik me ten alle tijden kan legitimeren. Wellicht een goede tip als je niet altijd je tas bij je kan dragen.

Vlog camera

Alhoewel ik hem niet ten alle tijden kan of wil gebruiken, omdat ik te schijterig ben, neem ik vrijwel altijd mijn vlog camera mee. Je weet eigenlijk nooit in een dag wanneer je hem nodig gaat hebben. Wanneer ik bijvoorbeeld een dag ga werken en we gaan tussendoor lunchen of koffie drinken vind ik het ontzettend leuk om met jullie te delen. Vaak neem ik dan toch even een sfeershot of iets anders om daarmee te laten zien wat er in mijn dag gebeurt.

Hierbij mogen ook zeker niet de reserve batterijen ontbreken. Je weet natuurlijk nooit wanneer je ze moet vervangen en dan is het altijd fijn om war reserves bij je te hebben.

Deodorant

Het is voor mij geen geheim dat ik snel transpireer en hoewel ik op dit moment goed aan het kijken ben hoe ik hiermee om kan gaan, heb ik altijd een spuitfles of roller in mijn tas zitten. Met deze dingen kan ik me toch net even opfrissen en weer verder de dag in. Ook al werkt het maar voor een korte tijd.

Wanneer ik dit onder de knie heb zal ik mijn bevindingen met deze strijd met jullie delen.

Zonnebril

Ik denk dat ik niet een van de weinige ben als ik zeg dat ik tijdens een zonnige dag echt niet zonder kan. Overal om mij heen zijn dan ook zonnebrillen te vinden. Hierbij kan je denken aan in de auto, in mijn tas en overal in huis slingeren ze rond.

Ik heb namelijk snel hoofdpijn als de zon schijnt, omdat ik onbewust mijn ogen dichter knijp of frons. Een zonnebril helpt mij dan om niet te fronsen en beter de dag door te komen. Licht is soms gewoon niet fijn om aan te kijken, maar zeker welkom om de omgeving weer lekker op te warmen.

Ik vond het mooi om even bij stil te staan en te kijken welke dingen voor mij dus echt belangrijk zijn. Zonder welke spullen gaan jullie niet de deur uit en waarom? Laat het achter in de reactie.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Shoplog La Guapa Items

Wat ik doe naast bloggen.
Lees het hier!

Please follow and like us: