Soms is het gewoon even tijd om door de producten in je stash te gaan en ontdekken wat je allemaal hebt verzamelt in de tijd. Daarom ga ik mijn stash in verschillende producten categorieën verdelen en met jullie delen.

In dit deel zijn de lipproducten aan de beurt. Lipsticks, liquid lipsticks, lippgloss, enz. Ik heb ze grotendeels in mijn stash zitten. Het is niet dat ik deze producten veel gebruik, want ze zaten een beetje rommelig in een mandje. Ik heb hier nog niet echt een fijn systeem voor gevonden helaas. Maar daarom is het fijn om weer eens even door te kijken.

Sommige producten komen sinds december uit de adventskalender en heb ik dus nog helemaal niet kunnen gebruiken om dat ik deze in een video wil uitproberen met alle andere producten uit die kalender.

Labello sticks.

Laten we beginnen met mijn allergrootste verslaving toen ik jong was. Nooit kon ik de winkel uit zonder een verpakking van labello in mijn handen. Vaak was het ook zo dat het moeilijk was om te bedenken welke ik nog niet had. Ik smeerde regelmatig m’n lippen in met een dikke laag. Inmiddels is mijn stash aan labello aardig kleiner geworden, maar zeker niet minder geliefd.

Labello producten in mijn stash:
Sun Protect | Melk en Honing | Classic Care | Love Therapy | Fruity Shine Cherry | Strawberry Shine | Soft Rose | Repair en Beauty | Fruity Shine Watermelon

Lippenbalm

Wat ik onzettend fijn vind als ik net mn foundation heb opgedaan is dat ik mn lippen klaar maak voor eventueel andere lipproducten. Dit doe ik het liefst met een grotere lippenbalsem, hiervoor heb ik verschillende opties. Zo heb ik verschillende merken in gebruik en is het elke dag weer een keuze maken.

Lippenbalsem in mijn stash:
Vaseline lip therpy Aloe Vera | Kaomojibalms | EOS Lipcare | Max & More Lipbalm nr. 341 & 346

Lipgloss

Ik gebruik al een tijdje geen lipgloss meer. Dit is eigenlijk omdat bij het moment dat ik dat doe het altijd in mijn haar komt op een of andere manier. Het zijn vaak de momenten dat ik mijn haren los wil dragen en dan blijven ze door de wind plakken aan mijn lippen. Als ik het draag vind ik het wel heel mooi staan, dus ik zou ook niet zonder kunnen.

Lipgloss in mijn stash:
Catrice Glow Gloss | Catrice Prisma Lip Glaze 010 Enchanted Gold | Hype Lip Gloss Chique |
Catrice Prisma Lip Glaze 020 Princess Peach | WetNWild glassy gloss

Liquid lipsticks

Ik heb eigenlijk een haat- liefde verhouding met deze producten. Aan de ene kant is het fijn, omdat ze als een lipgloss aangebracht worden, maar vaak werkt de formule niet helemaal mee met wat ik zou willen. Daarom weet ik niet zo goed wat ik hiervan moet vinden, maar ze blijven wel in mijn stash.

Liquid Lipsticks in mijn stash:
B.A.E. Dry matte 02 Beauty Junkie | Catrice Velvet Matt 090 Sweet Choco-Nut | Bud-K Metal Matt Lipstick | Essence Color boost vinylicious

Lipsticks

Dit is waar mijn huidige verslaving aan vast loopt, maar ik heb zo mijn voorkeuren. Zo ga ik zelf het liefst voor de kleuren die dicht bij mijn lipkleur passen of die mooi mengen met mijn lipkleur. Toch heb ik doordat ik een aantal dingen gekregen heb in cadeaus of kalenders tijdens december een aantal producten bij elkaar die mij uit mijn comfortzone trekken, wat soms ook best leuk is om uit te proberen.

Lipsticks in mijn stash:
Kiss My Perfect Rosy Lips | Catrice Satin Matt Lip Colour C02 Poetic Pink | Biocura 89
Catrice Prisma Chrome Lipstick 020 Copperchella | Catrice Ultimate Colour 370 In a rose garden | Catrice Ultimate Colour 510 What does the fuchsia say | Max & More Lipstick 302 | Catrice Ultimate Matt 020 From Rose With Love | Catrice Ultimate Matt 120 Pink Pleasure | Max & More Lipstick 318 | Catrice Prisma Chrome Lipstick 040 Blue & Berry’s | Catrice Prisma Chrome Lipstick 050 Mystical Mermaid | Max & More Lipstick 319 | Catrice Prisma Chrome Lipstick 060 Rusty Rose | Max & More Lipstick 302

En dit zijn de lip producten uit mijn stash. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn stash. Welke productsoort zou jij graag terug willen zien. Laat het achter in de comments. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn Items van Noella.Fashion

Vorige post:
Favoriete Netflix series deel #1

Please follow and like us: