intro

extra intro?

Mijn make-up tas

Ik heb een vrij grote make-up tas. Dit heb ik, omdat ik graag overal ruimte wil. Ik wil zeker weten dat alles wat ik dagelijks nodig heb bij elkaar zit en dat ik het niet van alle kanten hoef weg te trekken. Het moet makkelijk mee te nemen zijn en ik wilde er niet over hoeven nadenken of ik alles wel daadwerkelijk zou hebben. Daarom was deze Beautycase van de Hema echt perfect. Met zijn prijs van 8,50 euro vond ik het een mooie investering in mijn opruim systeem.

Zoals je ziet zitten er genoeg producten in om hem helemaal te vullen. Ik heb echt voor de juiste grootte gekozen want alles past er goed in. Ik hoef niet moeilijk te doen om hem dicht te maken, want er is nog iets aan ruimte over. Wel mis ik voor mezelf de ruimte om alles voor het pakken te hebben, maar daar moet ik zelf nog een beetje een systeem voor gaan bedenken.

Skin Care.

Mijn huid heeft iedere dag intensieve zorg nodig. Dat merk ik de laatste tijd steeds meer. Daarom heb ik standaard deze producten in mijn tasje zitten. Deze zijn heerlijk makkelijk voor mee te nemen en je hebt er geen losse onderdelen voor nodig.

Dit zijn producten die op dit moment heel goed werken voor mijn huid. Vaak heb ik met producten dat ze snel gaan jeuken of branden op mijn huid, maar ik merk nu dat ik qua producten de juiste balans heb gevonden. Ook met de producten die mijn huid in de ochtend goed reinigen. Want dat is zeer belangrijk voor je jouw make up op gaat doen.

In de video die aankomende vrijdag op mijn Youtube-Kanaal komt, zie je hoe ik deze producten aanbreng.

Gezichtsproducten.

Ik neem jullie verder mee in mijn routine. We zijn inmiddels aangekomen bij de gezichtsproducten. Hierbij denk ik aan Primer, Concealer en Foundation/BB Cream. Welk product ik kies ligt er eigenlijk aan wat voor dag dat het is.

Soms heb ik namelijk weinig tijd voor mijn make up en dan vind ik het makkelijker om snel even een BB cream aan te brengen. Dit bedekt zeker niet de rode vlekken in mijn gezicht, maar het maakt mijn huid wel iets egaler. Wanneer ik wat meer tijd heb in de ochtend, kies ik voor concealer en foundation.

Deze producten blijven beter zitten als ik één van deze twee primers gebruik. Soms werkt de een even beter dan de ander, maar dat is ook omdat mijn huid niet altijd in dezelfde conditie is, maar deze primers zijn op dit moment de enige in mijn stash en daar ben ik content mee.

Poederen

Dan gaan we het hebben over de poeders. Er zijn natuurlijk verschillende soorten en hoewel ik voor een lange tijd niet alle poeders in mijn every day stash had zitten, kan ik nu eigenlijk niet meer zonder. Hier liggen eigenlijk bijna allemaal favorieten. De enige die tijdelijk zou kunnen zijn is de highlighter van Essence. Deze Spice it up highlighter komt uit de herfstcollectie en aangezien het niet echt winter is geweest heb ik deze nog niet weggelegd, maar ik kan ook niet zeggen dat ik deze werkelijk dagelijks gebruik.

Voor de rest wissel ik tussen deze allemaal een beetje af. Sommige werken beter voor mij dan de andere, maar sommige wil ik gewoon graag eerst opmaken. Zo zie je bijvoorbeeld bij de blush in de rechter bovenhoek dat hij al panned is. Wat betekend dat je de bodem al ziet. Dit is ook het geval bij de mattifying powder van de Hema.

Wanneer deze laatste op is, zal ik hem ook zeker weer opnieuw toevoegen aan mijn stash. Simpelweg omdat het een heerlijke poeder is om te gebruiken. Ik ben hier een hele grote fan van. Hij is niet duur en ik kan er zelf heel lang mee doen. Deze kost 5 euro bij de Hema

Oog make-up

Met wat oogschaduw en een mascara maak je de look natuurlijk verder af. Het palette met oogschaduw heb ik cadeau gekregen en sinds kort neemt deze ruimte in mijn everyday stash. Met dit palette maak ik simpele looks en soms gebruik ik het gewoon om alleen een lichte poeder op mijn ogen te hebben.

Zonder mascara ga ik niet de deur uit. De rest van mijn gezicht maakt me niet zo heel veel, dus bij grote haast komt deze in ieder geval in beeld. Deze mascara’s zijn fijn in gebruik, maar ik ben ze vooral aan het opmaken. In mijn grote stash met andere producten liggen nog een hoop op mij te wachten die ook een plek verdienen in mijn every day tasje, maar ik ben op het moment de mascara’s eerst aan het opmaken voordat ik een nieuwe uit ga proberen.

Finish

Natuurlijk is de look niet zomaar af. Er zijn natuurlijk ook producten die de rest van mijn gezicht nog beter uit kunnen laten komen. Sommige producten zitten nog niet heel lang in mijn stash. Dat komt omdat ze net vervangen zijn door producten die helaas op waren gegaan.

Voor mijn wenkbrauwen heb ik een hele tijd een dunner potlood gebruikt, maar deze was helaas vrij snel leeg. Ik had een aantal liggen om te testen welke voor mij zou werken en dit is dus de opvolger in de test. Naast dit potlood gebruik ik ook altijd het kitje. Deze heb ik al een lange tijd en maak er nog steeds veel gebruik van.

Voor de lippen kies ik vaak voor een lipstick. Wanneer deze een tijd op mijn lippen zit laat hij vaak een lichte kleur achter die vaak de gehele dag positief aanwezig is. Ik gebruik graag de lipproducten van Catrice. Deze voelen vaak goed aan op mijn lippen. Daarnaast kies ik ook vaak voor een gloss. Alleen of erbij vind ik vaak fijn om mijn lippen wat meer te laten shinen.

Deze twee fixing sprays zijn voor mij nieuw. Ik heb net voor het maken van dit artikel ze om moeten wisselen voor een die op was. Hier heb ik geruime tijd mee gedaan en ik ben benieuwd hoe deze voor mij gaan uitpakken. Voor mij is een fixing spray het belangrijkste van mijn make up. Deze kan je look maken of breken.

Tools

Last maar zeker niet least, de tools. De kwasten moet ik eigenlijk weer eens schoonmaken zie ik nu, maar daar heb ik nog geen tijd voor gemaakt. Sommige dingen zitten uit nood in mijn tasje, maar dat komt omdat ik ze niet allemaal heel veel gebruik.

Er zitten wel veel kwasten bij die ik dagelijks gebruik. Zo zijn de grotere kwasten en de oogschaduwkwasten regelmatig actief. Evenals mijnmake up spons die ik altijd gebruik wanneer ik concealer en foundation aanbreng.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van een kijkje in mijn make up stash. Zit er iets niet in wat er in jouw every day make-up stash zit? Laat het achter in de reacties!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn Items van Noella.Fashion (nu LaGuapa)

De trend van 2020: Verzadigde kleuren, hoe pas ik het toe?
Lees het hier!

Please follow and like us: