In 2018 had ik al de ambitie om iets voor mezelf te doen. Ik was creatief en wilde de wereld laten zien wat ik kon. Vanuit daar ben ik een webshop begonnen met de naam SoWenShop. Maar het liep niet helemaal, zoals ik gehoopt had.

SoWenShop verkocht handgemaakte dingen. Natuurlijk heb ik beginnersfouten gemaakt. Zo heb ik bijvoorbeeld in het eerste seizoen gehaakte dekens verkocht. Het was toen zomer en poeppie warm. Niemand die ook maar naar een deken op zoek was.

Vervolgens ben ik verder gaan kijken naar wat leuk was om te maken en dan ook weer te verkopen. Zo ben ik al vrij snel ‘vriendschaps’armbandjes gaan maken en niet veel later ook begonnen aan het maken van sleutelhangers. De armbandjes waren vooral een succes onder de leerlingen van mijn moeders klas. Zij neemt dan ook elk schooljaar nog een nieuwe bestelling bij mij af. Zelf de jongens vinden het geweldig.

Maar toen ging het in 2019 niet goed met me. De spanning in mijn leven werd me te veel, net als ik op dit moment ervaar voor mezelf en de keuze om (tijdelijk) te stoppen met de webshop leek niet tegen te houden. Vanuit daar heb ik besloten dat ik het in ieder geval tot in 2020 wilde uitstellen. Daarom is het Etsy account nogsteeds actief.

Op dit moment.

Nu weten jullie dat het voor mij een drukke tijd is geweest, waarin ik nog steeds aan het leren ben om op mij zelf te passen en te kijken hoe ik dingen toch bereiken kan. Tot dit moment heb ik hier nog geen antwoord op en zolang ik die nog niet heb wil ik niet nog meer op mijn schouders halen door de webshop weer te openen. Ook al is het iets dat ik heel graag zou willen.

Ook wil ik goed weten waar ik aan begin en hoe ik dingen moet gaan aanpakken. Op die manier wil ik de webshop, mijn blog en mijn instagram goed kunnen laten lopen en de kwaliteit geven die het verdient. Daarnaast moet niet mijn werk in de kinderopvang en mijn sociale leven eronder gaan leiden. Daarom is het voor mij zaak om alles goed op een rij te zetten.

Het zal dus waarschijnlijk zo zijn dat pas in 2021 de deuren van de webshop open gaan, maar wel op een weloverwogen manier. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen en de uiteindelijke heropening van de webshop. Hebben jullie een eigen bedrijfje/webshop? Wat doe jij voor iets en hoe vind je de balans? Laat het achter in de comments

Liefs, Wendy

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Lees ook: http://miiwebeauty.nl/mijn-no-milkshake-caramel-probere/

Please follow and like us: