Persoonlijk

Wat ik doe naast bloggen.

Vandaag deel ik een stukje over wie ik ben en wat ik doe met jullie. Dit kunnen jullie natuurlijk grotendeels zien in mijn vlogs, maar het leek me ook leuk om hier zelf even bewust over na te denken en jullie vervolgens hierin mee te nemen. Daarom vandaag deze persoonlijke blogpost over wat ik doe naast bloggen. Mijn leven bestaat natuurlijk niet alleen met deze blog.

Allereerst een stukje over mij. Ik ben Wendy en ik ben inmiddels 26 jaar geworden deze maand. Ik woon samen in Raamsdonk met mijn lieve vriend, Wim en mijn Jack Russell met de naam Wobbe. Wij wonen pas sinds kort in Raamsdonk en zijn nog flink bezig met het huis naar ons eigen zin te maken, al zit dat niet altijd even goed mee.

Werk

Ik ben niet blogger van beroep. Het beroep waar ik mijn inkomen mee genereer is het zijn van Pedagogisch Mederwerker. Voor degene die niet weet wat dat is. Ik ben leidster van een groep kinderen op een Buitenschoolse opvang (BSO). Hierbij vang ik kinderen op voor, tussen en na schooltijd. Zelf heb ik een lichte voorkeur naar de middenbouw van de schoolleeftijd. De tijd waarin ze hun eigen identiteit ontwikkelen en heel goed beginnen te beseffen wat ze precies willen in hun leven. Het is voor mij een heerlijke uitdaging om ze mee te nemen in het proces wat leven heet.

Youtube

Voor degene die het nog niet weten, maar je kan er eigenlijk bijna niet omheen hier op MiiWeBeauty.nl, is dat ik naast blogger ook actief ben als vlogger en content maker. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te filmen wat ik doe op een dag en hoe ik omga met tegenslagen. Soms vind ik het gewoon fijn om even tegen iets te praten, zonder antwoord direct terug te krijgen.

Mijn video’s bestaan tot nu toe vooral uit beauty en fashion. Iets wat ik sinds een aantal jaar eigenlijk steeds intressanter begin te vinden om over te schrijven.

Hobby’s
Creatieve dingen.

Soms is het gewoon heerlijk om niet te hoeven nadenken over van alles en nog wat. Dan vind ik het fijn om iets met mijn handen te doen. Zo kan ik de hele avond, met een goede film of serie, op de bank gaan zitten haken. Hiermee komt vaak de rust in mijn lichaam terug. Vaak maak ik doelloze dingen waarbij ik niet elke keer op een blaadje hoef te kijken. Denk hierbij aan kleden voor op de bank, waar we lekker onder kunnen liggen. Dit is namelijk ook nog eens heerlijk warm.

Wat ik vaak ook doe als mijn hoofd op exploderen staat is een kleurboek erbij pakken en mezelf verplichten om deze af te maken. Daarmee geef ik mezelf volledig over aan de rust. Vaak zet ik dan ook rustige muziek op en als een soort van meditatie wordt ik langzaam weer rustiger.

Zelf kleding maken.

Nog een leuke hobby van mij is het zelf maken van kleding. Alhoewel ik nog een beginner ben en nog niet alles wat ik maak leuk genoeg is naar mijn zin, ben ik wel steeds meer aan het oefenen hiermee. Vaak lukken de rokken mij wel goed, maar shirts en vesten vind ik nog erg lastig om te maken. Oefening baart kunst, dus ik geef vooral niet op.

Vaak moet ik dit alleen niet doen wanneer ik gefrustreerd ben, want vervolgens zit dan alles tegen.

Make up.

Waar ik ook echt lekker de tijd voor kan nemen is het doen van mijn make-up. Vaak ga ik dan beneden aan de eettafel zitten en dan heerlijk tutten. Waneer ik hier echt de tijd voor neem, kan het echt geweldig mooi worden, maar ik vind het ook heerlijk om een makkelijke look te maken, als ik bijvoorbeeld naar het werk ga en dan nog even wil ontspannen voor dat ik de deur uit moet.

Soms komt het ook voor dat ik mijn huid een beetje rust wil gunnen. Als ik dan toch de deur uit moet dan ga ik niet naar buiten zonder mascara. Ik voel me anders enorm bloot in mijn gezicht. Logisch of niet?

Vrienden, familie en kennissen.
Rommelmarkten.

In de weekenden zijn mijn vriend en eventueel mijn schoonfamilie vaak te vinden op Rommelmarkten of Straatverkopen. Hierbij vinden we het ontzettend leuk om op zoek te gaan naar dingen die we nodig hebben, uiteraard voor een zacht prijsje. Het is niet vaak dat we met tassen vol thuis komen, maar het gaat ons vooral over de gezelligheid samen.

Natuurlijk gaan we ook graag andere soort plekken bezoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dierentuinen of lekker een dagje shoppen in een stad die we niet kennen. Vaak vinden we het ook heerlijk om door een tuincentrum te struinen. Ook al komen we met een leeg wagentje weer bij de kassa. Das is voor ons even een uitje voor de gezelligheid.

Uit eten of bestellen van lekker eten.

Voor eten draai ik niet zomaar mijn hand om. Ook al weet ik dat te niet goed voor ons is, doe ik mijn best om mezelf dan wel goed te belonen. Zo gaan we een keer in de zoveel tijd graag met z’n twee of met een groepje uit eten.

Vaak kiezen we dan voor een all you can eat restaurant. Deze restaurants liggen soms ook niet erg in de buurt. Wij zijn nogal van dingen uit testen en vanuit daar reizen wij een aantal steden en dorpen af om ze uit te proberen. Mochten jullie het leuk vinden om dit een keer op zondag terug te zien komen in een van mijn blogs, laat het dan weten in de comments.

Ik hoop dat jullie het weet een leuke blogpost vonden en mij een beetje beter hebben leren kennen. Wanneer je nog andere vragen hebt stel ze dan in de comments. Wellicht dat ik ze dan binnenkort een keer kan oppakken in een Q&A video of een blogpost.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Recente aankopen van Catrice Cosmetics

6 redenen waarom het geweldig is met een hond in huis
Lees het hier!

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Leuk om wat meer over je te lezen en de vrouw achter het blog te leren kennen!

  2. […] Wat ik doe naast bloggen.Lees het hier! […]

  3. […] Wat ik doe naast bloggen.Lees het hier! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *