Vlogs

Vlog: Shooten voor instagram met mijn lieve vriendinnetje

In deze dag zet ik me over mijn baaldag heen en maak er een opruim dag aan. Ook komt mijn pakketje van La Guapa binnen en ondanks dat het vanuit de bezorger heel erg stinkt ben ik wel super blij met mijn items. Op vrijdag heb ik met mijn vriendinnetje Lieke afgesproken om foto’s te maken voor instagram. We hebben ontzettend veel lol en ik neem voor de eerste keer iemand volledig mee op beeld tijdens het praten tegen de camera. Waarbij de lachbui alleen maar groter wordt. Wanneer ik thuis kom krijg ik dan mijn pakketj van mijn eerste samenwerking. Ik ga samen werken met Finaste!!

Veel kijk plezier.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: 
VLOG: #27 |CARNAVALS OPTOCHT TOCH DOOR EN ALLEREERSTE BLOG SAMENWERKING.

Kijk ook: 
VIDEO: SHOPLOG TAKKO, PULL AND BEAR & COLLOSEUM | MIIWEBEAUTY

Vergeet ook niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Als je een baaldag hebt kan opruimen erg helpen vind ik altijd! Je ruimt meteen ook je baalgevoel op ; )

  2. […] Kijk ook: VLOG: #28 SHOOTEN VOOR INSTAGRAM MET MIJN LIEVE VRIENDINNETJE […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *