Vlogs

Vlog: #37 Eindelijk van nut zijn en zin om dingen te doen!

bekijk vlog hier

Eindelijk het bericht dat er dingen voor me klaar staan en me minder nutteloos hoef te voelen. Iets kunnen bijdragen aan deze elende. Vanuit daar krijgen we bij onze bestelde lunch mega lieve berichtjes op onze broodjes mee geleverd. Vrijdag gaat qua werken voor mijn blog en andere zaken wat slechter, maar eindelijk niet een keer omdat ik moe of niet lekker ben, maar omdat ik zin heb om andere dingen te ondernemen. Ik laat het werk liggen voor het weekend en ik ga aan de slag met het maken van een nieuw shirt!!

Veel kijkplezier!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: 
Vlog: #36 Wachten… Wachten… Wachten… en nog geen antwoorden…

Kijk ook: 
Video: Full face of my first impressions

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Kijk ook: Vlog: #37 Eindelijk van nut zijn en zin om dingen te doen! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *