Geen categorie

Vlog: #35 Gaat mijn werk volgende week door?

Dit weekend ben ik vooral bezig op en met het werk. Het lokaal inruimen na een verbouwing, maar ook de lang verwachte speech waarin bekend wordt gemaakt dat de scholen en kinderopvang voor de reguliere omgang gaan sluiten. Het betekent voor mij dat we crisis opvang gaan verzorgen? Hoe dat er voor mij uit gaat zien vind ik reuze spannend en mijn wereld lijkt steeds kleiner te worden.

Veel kijkplezier weer.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: 
VLOG: #34 WAT EEN ONTZETTEND VERWARRENDE WEEK.

Kijk ook: 
VIDEO: LOOK MET HEMA MAKE-UP PRODUCTEN

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Kijk ook: Vlog: #35 Gaat mijn werk volgende week door? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *