Vlogs

Vlog: #31 Even kiezen voor mezelf

In deze vlog kies ik na een dag werken en vooral een emotionele avond even voor mezelf. Ik trek me even terug in huis en denk even niet aan alle dingen die nog moeten gebeuren. Dit lucht mij enorm op en ik doe zelfs de dingen waar ik al een tijd niet aan toe gekomen ben. Maar vooral neem ik even de tijd om rustig te zitten en me voor te bereiden op het weekend en een nieuwe week.

Ik wens jullie heel veel plezier met het kijken naar deze vlog. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Vergeet niet om een duimpje omhoog te doen. Vergeet daarnaast ook niet om je te abonneren. Daar zou je me enorm mee helpen.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: 
Vlog: #30 Boodschappen op de fiets

Kijk ook: 
VIDEO: LOOK MET HEMA MAKE-UP PRODUCTEN

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

  1. Regelmatig wat tijd voor jezelf nemen is underrated en zo belangrijk!

  2. […] Kijk ook: Vlog: #31 Even kiezen voor mezelf […]

  3. […] Kijk ook: Vlog: #31 Even kiezen voor mezelf […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *