Make up Video's

Video: Look met Hema make-up producten | MiiWeBeauty

In deze video bekijk ik de voor mij nieuwe en vaste producten die ik uitgekozen heb van de Hema. Ik laat weten wat ik van de producten vind en merk dat ik het moeilijk vind om een goed oordeel te geven, maar uiteindelijk ben ik tevreden met de look.

De links naar de producten die ik gebruik voor deze video vind je in de beschrijving van de video op Youtube.

Veel kijk plezier!!!!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: 
Video: Adventskalender review

Kijk ook: 
Video: Get ready with me

Vergeet ook niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

  1. […] Kijk ook: Look met HEMA make-up producten […]

  2. […] Kijk ook: VIDEO: LOOK MET HEMA MAKE-UP PRODUCTEN […]

  3. […] Kijk ook: VIDEO: LOOK MET HEMA MAKE-UP PRODUCTEN […]

  4. […] Kijk ook: Look met HEMA make-up producten […]

  5. […] kleine pallet van Hema. Deze contouring facepowder heb ik nog maar één keer eerder gebruikt in deze video. Ik heb deze in mijn stash gelaten om ooit een keer op terug te pakken als ik wil afwisselen in het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *