Video's

Video: Catrice DIY adventskalender review | MiiWeBeauty

Ik had al een tijdje de bedoeling om de producten van deze adventskalender te testen, maar had een beetje moeite met de manier waarop ik dat zou moeten gaan doen. Nu ik wat meer gewend ben aan de camera (door middel van mijn vlogs) durfde ik het aan om mijn aller eerste video te uploaden. In deze video neem ik jullie mee tijdens het testen van deze make-up producten in een full face of make-up.

Veel plezier met het kijken naar mij allereerste video!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: Vlog #19

Vergeet ook niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. […] Kijk ook: CATRICE DIY ADVENTSKALENDER REVIEW […]

  2. […] Kijk ook: Video: Adventskalender review […]

  3. […] Kijk ook: Video: Adventskalender review […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *