Honden krijgen net als mensen niet altijd de juiste hoeveelheid omgega-3, maar daarnaast krijgen ze wel te veel Omega-6 dat zich onder andere bevind in hun droogvoer. Door Omega-3 toe te voegen aan hun dagelijkse inname, wordt de juiste balans weer bereikt. Met de Multi-vitamins van Toshi kom je weer een stapje in de juiste richting.

Wobbe is gek op eten, zoals waarschijnlijk elke hond. Toen Toshi mij benaderde met de vraag of ik een artikel wilde maken in ruil voor een zakje multi-vitaminen werd ik erg enthousiast. Wobbe, onze Jack Russell, krijgt hier alles wat hij nodig heeft en met het verhaal over de Omega-3 leek het mij wel interessant om het uit te proberen.

Voordelen van Omega-3 bij honden

Toshi Multi-Vitamins met Omega-3 is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bevat onder andere vitamine A, B, D en E die je hond dagelijks nodig heeft. Daardoor is dit product zeer goed voor de spijsvertering en voor gevoelige darmen.

De Omega-3 wordt gehaald uit natuurlijke visolie. Dit is erg belangrijk voor de weerstand van je hond. Het remt ontstekingen en ziekten af en geeft honden een zachte, gezonde vacht. Ook draagt het bij aan het tegengaan van extreem haarverlies en een jeukende huid.

De koekjes zijn niet alleen 100% natuurlijk en gezond. Ze dragen ook bij aan en frisse honden adem. Dit komt omdat in de koekjes ook munt verwerkt zit, zodat je hond een frisse adem krijgt.

Wat Wobbe er van vond.

Wobbe is altijd enthousiast en nieuwsgierig als er nieuwe zakjes met koekjes het huis binnen komen. Zo ook weer toen hij erachter kwam dat er een pakketje voor hem op de deurmat viel.

Ik had er eerst één geprobeerd om te kijken hoe hij erop zou reageren, maar snel stond hij al weer z’n neus tegen mijn hand te duwen, zo van ik wil meer… Ik ben daar wel heel strikt in. De aanbevolen hoeveelheid voor hem is 2 koekjes. Dus meer krijgt hij er ook niet van.

Hij vind ze dus ontzettend lekker en nu ik het langer gebruik zie ik hem inderdaad minder krabben (niet dat hij dat extreem deed of iets) en de conditie van zijn huid en vacht ziet er net wat mooier uit. Wel heeft Wobbe altijd last gehad van extreem haarverlies, maar dat is ook iets minder. Niet dat het helemaal over is, dat kan natuurlijk ook niet, maar het lijkt wel minder.

Geef jij je hond supplementen? Zo ja, welke geef jij? Met deze Toshi Vitamine zit Wobbe weer aan de juiste balans van Omega-3 en -6.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Lees ook: http://miiwebeauty.nl/retroprints-fotofabriek/

Please follow and like us: