Dromen over de toekomst is denk ik iets wat de mens altijd wel doet. Best wel een tijdje terug heb ik het ebook ‘verander je denken en manifesteer je droom’ van Loret Tabor mogen ontvangen. Dit boek helpt je bij het realiseren van je dromen. Iets wat ik zeer interessant vind, omdat ik zelf hier veel mee bezig ben.

Indeling van het boek

Het boek heeft een fijne indeling. Hierbij krijg je eerst de informatie en kan je ermee aan de slag met opdrachten. Sommige dingen zijn wat groter dan de andere, maar ik merk zelf dat ik het een fijne volgorde vind. Wanneer je de opdrachten later wil doen, lees je makkelijk verder en mis je niet de info die je bij je opdracht had moeten krijgen. De opdrachten sluiten dus aan bij de informatie die je hebt gelezen.

Wel had ik op het moment niet altijd de ruimte in mijn hoofd om alle informatie in mijn hoofd te krijgen, dus het heeft voor mij ook een best wel lange tijd geduurd voordat ik het helemaal gelezen heb. De tijd die je er in steekt is een kleine prijs voor het aan de slag gaan met de toekomst.

Zelf heb ik nog niet de kans gehad/genomen om de opdrachten uit te voeren, maar ik heb wel alle informatie doorgelezen. Deze had een fijne en heldere opbouw en het bevatte geen onbegrijpelijke taal waardoor het moeilijk te lezen zou zijn. Het is dus fijn om te lezen.

Je doel

Nadenken over wat je doel daadwerkelijk is en wat je zelf kan doen om ze beter te bereiken, het blijft lastig. Het is fijn om op deze manier en in je eigen tempo te werken aan je eigen doelen. Daarbij wordt het in dit boek ook beschreven op een manier waarbij het makkelijker is om aan jezelf te werken en je minder snel iets weg legt, omdat je ergens tegenaan loopt of iets niet begrijpt.

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Laat het achter in de reactie! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar dit boek neem dan een kijkje op https://lorettaborbooks.co.business voor meer info. Het boek kan je bestellen hier in Nederland op Bol.com.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: http://miiwebeauty.nl/4-weken-vega/

Please follow and like us: