Review

Verander je denken en manifesteer je droom

Dromen over de toekomst is denk ik iets wat de mens altijd wel doet. Best wel een tijdje terug heb ik het ebook ‘verander je denken en manifesteer je droom’ van Loret Tabor mogen ontvangen. Dit boek helpt je bij het realiseren van je dromen. Iets wat ik zeer interessant vind, omdat ik zelf hier veel mee bezig ben.

Indeling van het boek

Het boek heeft een fijne indeling. Hierbij krijg je eerst de informatie en kan je ermee aan de slag met opdrachten. Sommige dingen zijn wat groter dan de andere, maar ik merk zelf dat ik het een fijne volgorde vind. Wanneer je de opdrachten later wil doen, lees je makkelijk verder en mis je niet de info die je bij je opdracht had moeten krijgen. De opdrachten sluiten dus aan bij de informatie die je hebt gelezen.

Wel had ik op het moment niet altijd de ruimte in mijn hoofd om alle informatie in mijn hoofd te krijgen, dus het heeft voor mij ook een best wel lange tijd geduurd voordat ik het helemaal gelezen heb. De tijd die je er in steekt is een kleine prijs voor het aan de slag gaan met de toekomst.

Zelf heb ik nog niet de kans gehad/genomen om de opdrachten uit te voeren, maar ik heb wel alle informatie doorgelezen. Deze had een fijne en heldere opbouw en het bevatte geen onbegrijpelijke taal waardoor het moeilijk te lezen zou zijn. Het is dus fijn om te lezen.

Je doel

Nadenken over wat je doel daadwerkelijk is en wat je zelf kan doen om ze beter te bereiken, het blijft lastig. Het is fijn om op deze manier en in je eigen tempo te werken aan je eigen doelen. Daarbij wordt het in dit boek ook beschreven op een manier waarbij het makkelijker is om aan jezelf te werken en je minder snel iets weg legt, omdat je ergens tegenaan loopt of iets niet begrijpt.

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Laat het achter in de reactie! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar dit boek neem dan een kijkje op https://lorettaborbooks.co.business voor meer info. Het boek kan je bestellen hier in Nederland op Bol.com.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: http://miiwebeauty.nl/4-weken-vega/

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

8 Reacties

 1. Het klinkt als een heel fijn boek om mee aan de slag te gaan. Persoonlijk vind ik zulke opdrachten altijd wel leuk en leerzaam!

  1. miiwebeauty zegt:

   Hoi Linda,

   Het geeft je inderdaad de drive om aan de slag te gaan met je droom.

   Groetjes,
   wendy

 2. klinkt als een goed boek maar ik vraag mij wel eens af, heb je dat nodig om dingen te kunnen bereiken ? de opdrachten zullen best leuk zijn maar het gaan ten alle tijden om een mindset lijkt mij. dat is mij toen geleerd 😉

  1. miiwebeauty zegt:

   Hoi Rachel,

   Daar heb je ook gelijk in, maar soms is die mindset moeilijk te realiseren. Ik zelf heb de opdrachten alleen een beetje doorgelezen, maar ik merkte bij het lezen van het boek dat mijn dromen een beter beeld kregen. Niet op een moodboard, maar in mijn hoofd.

   Groetjes,
   Wendy

 3. Mooi om over na te denken, echt dromen voor de toekomst heb ik niet, ik leef wel erg in het nu, wel hoop ik nog veel van de wereld te mogen zien en gezond blijven.

  1. miiwebeauty zegt:

   Hey Lodi,

   De wereld zien is ook een mooie droom. Ik heb respect voor mensen die in het hier en nu kunnen leven, want zo zit ik zelf niet in elkaar. In mijn hoofd ben ik altijd al bij morgen.

   Groetjes,
   Wendy

 4. Ik droom ervan om beter in fotografie te worden en daar iets mee te doen…

  1. miiwebeauty zegt:

   Hey Simone,

   Wat een toffe droom!

   Groetjes,
   Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *