Ik ben de laatste tijd flink aan het nadenken over de juiste balans voor het uploaden van mijn blogs en vlogs. Ik merk dat sommige dingen juist fijn lopen, maar bijvoorbeeld mijn vlogs zijn naar mijn idee vrij lang. Hierdoor ben ik aan het denken gegaan hoe ik hieraan kon werken, want ik vind het vaak zonde om dingen eruit te knippen.

Vanuit daar wil ik met jullie mijn nieuwe upload schema laten zien. Met de hoop dat jullie deze manier van uploaden fijner zullen vinden.

Uploadschema vanaf zaterdag 22 februari 2020:

Maandag: Vlog over donderdag en vrijdag op mijn Youtube Kanaal.
Dinsdag: Vlog over zaterdag en zondag op mijn youtube Kanaal.
Woensdag: Blog post over Beauty of Fashion op www.miiwebeauty.nl
Donderdag: Wellicht in de toekomst video’s en/of blogs. Mochten jullie hier ideeën voor hebben dan hoor ik het graag. Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie graag willen zien of lezen.
Vrijdag: Een video op mijn Youtube Kanaal.
Zaterdag: Vlog over maandag, dinsdag en woensdag op mijn Youtube Kanaal.
Zondag: blog post over iets persoonlijks of lifestyle. Deze komt ook op www.miiwebeauty.nl

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik hierover en misschien lijkt het alsof ik veel wissel, maar eigenlijk voeg ik langzaam aan meer toe, wat ik echt heel erg leuk vind om te doen. Dit is wat mij echt heel blij maakt en ik voel me zo gelukkig dat ik hiervoor de kans krijg en ermee kan groeien.

Tot de volgende keer!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Bekijk mijn vlogs: Vlogs Playlist op Youtube

Bekijk mijn video’s: Video’s Playlist op Youtube

Bekijk mijn blogs hier op de site!

Please follow and like us: