Review

The Mask Review: Seaweed Sheetmasker.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een van mijn favorieten producten een review heb gegeven. Het gezichtsmasker. Daarom ben ik even gaan kijken in mijn bakje vol met maskers gaan kijken welke ik eventueel kon gebruiken. Deze keer laat ik jullie kennis maken met het Seaweed masker van The Mask Doctor.

Mijn liefde voor maskers is groot. Het voelt vaak heerlijk als ik mijn huid even kan verwennen en meer kan laten stralen. Mijn voorkeur gaat bijna altijd uit naar sheetmaskers, omdat het dan niet zo veel rotzooi geeft. Vaak heb je met smeersels of klei dat je het er af moet wassen en daar heb ik niet altijd zin in.

The Mask Doctor

Dit merk kom je de laatste tijd steeds meer te vinden bij de Action. Ik loop vaak even langs bij de maskers en dan kan ik het niet laten om toch even te kijken welke maskers er passend zouden kunnen zijn voor mijn gezicht. De maskers zijn niet duur en ik vind ze over het algemeen qua kwaliteit normaal. Ze springen er niet super uit, maar zijn ook niet slecht.

Seaweed Sheetmasker

Dan nu naar het masker die ik vandaag voor jullie uitgeprobeerd heb. Dit moisturising masker klonk erg lekker voor mijn huid. Vandaar dat ik deze had mee genomen. Hij stond al wel een tijdje op mij te wachten.

Wanneer ik dit masker uit de verpakking haal merk ik dat deze vrij vochtig is. Hij druppelt zelfs een beetje, dus dat betekent dat de sheet veel product bevat. Daar ben ik wel fan van, want dan is er genoeg product om in te trekken.

Bij het op doen merk ik dat de verhouding niet helemaal klopt, maar uiteindelijk krijg ik hem wel op de juiste plekken. Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar ik struggle enorm met de randen van het masker. Die sluiten altijd net niet aan bij mij.

Op de verpakking staat dat het masker 10-15 minuten op je gezicht in kan trekken om het dan eraf te halen. Dat is natuurlijk bij de meeste maskers zo, dus ik zet lekker youtube aan op de tv en zak even heerlijk onderuit.

Na 5 tot 7 minuten merk ik dat het masker me een beetje gaat jeuken op mijn gezicht. Dit vind ik erg vervelend en ik heb dit niet heel vaak bij maskers. Ik weet ook niet echt waar het aan ligt, maar na 10 minuten was ik daar ook wel echt klaar mee.

Niet alleen jeukte het masker maar ook de wondjes die een beetje week werden op mijn gezicht begonnen een beetje te prikken. Ik merk aan mezelf dat ik me daarbij ook niet fijn voelde.

Na het afhalen van het masker wreef ik even de restjes in mijn gezicht om het af te werken. Verrassend vreemd begon dit niet te jeuken of pijn te doen, dus dat was heel fijn. Wel merk ik op de plekken waar ik het niet goed heb uitgesmeerd dat het wat trekt. Wel merk ik na een tijdje dat mijn huid er wel weer lekker zacht van is, maar stiekem een plaklaagje bevat. Ik weet niet of dit fijn of niet is.

Al met al ben ik dus maar matig tevreden over dit masker en denk ik niet dat ik dit masker nog een keer zou pakken. Hebben jullie dit masker wel eens een keer geprobeerd? Wat vonden jullie ervan? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Zonder deze spullen ga ik niet de deur uit.

Wat ik doe naast bloggen.
Lees het hier!

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] The Mask Review: Seaweed sheetmaskLees het hier! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *