Hallo lieve lezers,

Daar ben ik weer en helaas was ik langer weg dan gepland. Ik wil jullie via deze weg even laten weten dat alles goed met me is en dat ik langzaam aan de draad weer aan het oppakken ben. Helaas gaat dit alles niet zonder slag of stoot. Ik ben nog niet helemaal de oude, maar ik wil wel terug naar mijn leven als blogger en langzaam aan ook als vlogger.

Waarom ben ik weg geweest.

Zoals jullie inmiddels al twee maanden geleden hebben kunnen merken in bijvoorbeeld mijn vlogs, zat ik niet helemaal lekker in mijn vel. Ik vergat dingen en had enorm veel stress. Daar kwam ook nog eens de wisselingen en de onzekerheden bij van de situatie in de wereld en met name die van Nederland en dat maakte dat er weinig van mijn energie over bleef. Vooral omdat mijn hoofd mij niet met rust bleek te kunnen laten. Ik lag veel wakker en veel te piekeren en helaas ging dit niet over mijn leven als blogger.

Vanuit daar heb ik toen de keuze gemaakt om tijdelijk te stoppen met bloggen en vloggen. Dit was een erg moeilijke keuze voor mij, aangezien ik niet wilde dat ik jullie trouwe lezers zou kunnen verliezen, maar ik dacht dat dit nu eenmaal beter zou zijn. Ook vond ik het lastig om mijn hobby en afleiding op te geven, ook al was dit maar voor tijdelijk. Ik nam de tijd om alles weer even op de rit te krijgen op alle andere vlakken. Vooruit te werken met bepaalde zaken en goed na te denken over waar ik heen wil en wat ik mis.

En nu?

Vanaf nu ben ik weer bij jullie terug, maar in de tussentijd heb ik een aantal overwegingen gemaakt in wat ik wil. Mijn hoofddoel gaat mijn blog worden. Daarnaast ben ik uiteindelijk wel weer mijn dagelijks leven op beeld met jullie aan het delen. Dit doe ik op de dagen dat ik vrij ben. Wanneer ik dus niet werk op de BSO. Vaak had ik dan alleen maar een ochtend en een avond shot, wat voor mij niet echt interessant was om te vloggen. Ik wil jullie stabiliteit en kwaliteit geven en dat is iets wat ik jullie de afgelopen tijd niet heb kunnen bieden.

Daarom bied ik jullie het volgend upload schema aan:
Maandag: Geen Upload
Dinsdag: 10.00 u Blogpost
Woensdag: geen upload
Donderdag: 10.00 u Blogpost
Vrijdag: 7.00 u Weekvlog op mijn Youtube-kanaal.
Zaterdag: 10.00 u Blogpost
Zondag: geen upload

Er zullen nogsteeds foto’s van mij verschijnen op mijn Instagram, zoals ik de afgelopen tijd ben blijven doen. Als je deze wilt zien volg me dan op @miiwebeauty.

Ik hoop dat ik vanaf nu in een opgaande lijn verder kan werken aan een mooie toekomst en dat ik beter in mijn vel blijf zitten. Samen met jullie zal dat zeker goed gaan komen. We gaan een nieuwe start tegemoet hier op MiiWeBeauty! Hoe is het met jullie geweest in de afgelopen tijd? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Wendy

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Subscribe my video's on Youtube

Please follow and like us: