Lieve lezers,

De afgelopen tijd heb ik jullie niet kunnen geven wat ik jullie heb willen geven. Namelijk de kwaliteit en de aandacht die jullie zo hard verdienen.

Door deze situatie waar we allemaal in bevinden, ben ik erg in de war. Ritmes zijn omgegooid en dingen die verwacht worden zijn daar onderdeel van.

Ik heb vele uren nagedacht of ik dit bericht wel moest schrijven en of ik wel de juiste keuze zou maken. Ik werk namelijk hard om het allemaal rond te boksen maar het gaat even niet.

Daarom heb ik besloten om mezelf even een weekje terug te trekken van het online zetten van vlogs en blogs. Deze ruimte geeft me de tijd om een buffer op te bouwen waarin ik jullie na deze week weer kan voorzien van wel doordachte en niet met haast gemaakte artikelen.

Dit betekend dat ik op maandag 15 juni mijn uploadschema weer op pak en jullie weer voorzie van blogs en vlogs op Youtube. Wel zullen er de komende dagen foto’s op instagram worden geplaatst. Mocht je me daar willen volgen, het is gratis om op de volg knop te drukken.

Ik hoop dat jullie mijn keuze kunnen begrijpen in deze tijd. Ik wil jullie erg bedanken voor de liefde en de steun die jullie mij tot nu toe hebben geboden. Dat maakt deze keus daarom ook moeilijker. Ik wil jullie niet teleurstellen.

Tot snel,

Liefs, Wendy
X

Please follow and like us: