In de afgelopen tijd heb ik met jullie al een aantal stash posts gedeeld. Zo heb ik laten zien welke lipproducten ik heb. Daarnaast heb ik jullie ook een kijkje gegeven in mijn every day bag. Deze keer neem ik jullie weer mee in een kijkje van mijn stash en laat ik jullie mijn oogschaduw palettes zien.

Ik heb een lichte tick in mijn hoofd, wanneer ik weer een winkel binnen loop waar ze make-up verkopen. Negen van de tien keer loop ik toch even langs de rekken om even te kijken of er nieuw palette ligt met oogschaduw. Alhoewel ik het niet elke dag draag (wat overigens wel leuk zou zijn…) ben ik altijd betoverd door de kleuren. Zo heb ik vaak een palette gekocht terwijl ik vaak dezelfde kleuren kocht als eerst.

In de loop der jaren ben ik wel beter gaan kijken naar de kleuren en kocht ik de voor mij wat meer unieke palettes. De ene keer koos ik voor veel kleur. De andere keer voor wat meer shine. Het is maar net waar mijn pet naar staat. Nu neem ik jullie snel mee langs de palettes die ik heb verzameld.

Make-up revolution
Reloaded

In mijn stash bevinden zich 4 palettes van reloaded. Ik heb namelijk Basic Mattes, Visionary, Iconic division en Iconic vitality. Bij deze palettes was ik vaak al niet weg te slaan. Zo veel mooie kleuren kwamen je kant op en ik leek dan wel een ekster. Toch heb ik keer op keer gekeken (en soms ook goed nagedacht) voordat ik er een opnam in mijn stash. Wat voeght nu echt iets toe aan mijn kleuren collectie en welke heb ik al een aantal keer. Uiteindelijk zijn het dan toch veel bruin-tinten. Maar hier en daar springt er een prachtige kleur uit die me dan toch overtuigde.

Flawless 4

Dit is een van mijn eerste palettes geweest van Revolution. Dit palette bestaat vooral uit allerlei basis kleuren en hoewel ik er nog steeds erg blij mee ben heb ik deze al een hele tijd niet aangeraakt. Wat eigenlijk heel zonde is, want er zitten enorm veel mooie kleuren in. Ook kleuren die nog on aangeraakt zijn, omdat ik ze waarschijnlijk te heftig vond om uit te proberen. Maar nu ik steeds meer aan het experimenteren ben met kleur is het misschien wel een idee om deze er een keer bij te pakken.

Pretty strong

Dit palette heb ik al een hele tijd in mijn stash en ondanks dat ik het niet veel gebruik de laatste tijd kan ik er toch echt geen afstand van doen. Nu ik het zo aan het bekijken ben, bedenk ik me om hem te verplaatsen naar mijn every day bag. Dit omdat er toch wat kleuren in zitten waarmee ik dagelijks misschien wel een wat meer uitgesproken look kan maken, maar toch ook kan kiezen voor een beetje basic. Op sommige dagen wil ik gewoon eens een andere kleur.

SophX Extra Spice

Toen ik dit palette tegen kwam op internet (Instagram was het toen volgens mij). Wist ik dat ik niet zou stoppen voor ik deze zou vinden. Ik vond de kleuren zo ongelofelijk mooi. Het was de tijd dat de regenboog kleuren in palettes veel werken gedeeld doordat James Charles bij Morphe een palette uitbracht met onzettend mooie felle kleuren. Ik weet dat ik dat echt niet kan betalen, maar dit palette wel en daarom zit deze in mijn stash. Uiteindelijk heb ik nog niet zo veel looks ermee gemaakt. En als ik dat deed koos ik vaak voor de ‘veilige’ kleuren of kleuren combinaties. Maar binnenkort ben ik van plan om een video te maken met dit palette waarbij ik geen keus heb in de kleuren.

Catrice
A professional Artist eye shadow palette.

Dit palette zat in de afgelopen adventskalender van Catrice en voor zover ik weet heb ik dit pallette nog maar één keer gebruikt en dat was voor een video. Met de neutrale tinten is het een mooi palette, maar niet heel spectaculair. Wanneer mijn basispalette uit mijn every day tas op is zal dit waarschijnlijk de vervanger worden. Naar voor de rest zal het niet mijn nummer 1 keus zijn.

Pro Slim Eyeshadow palette.

Uit de nieuwe collectie koos ik voor het palette met de neon earth tinten. Dit palette trok mij vooral aan door de glimmende vlekjes in de kleuren Gold en supernova. Wat ik vind van dit palette kun je zien bij mijn video met first impressions.

Essence
Winter edities

Vaak kan ik rond de donkere dagen aan het einde van het jaar niet wachten totdat essence uit komt met de leukste winter palettes. Het afgelopen jaar kwamen ze met de ‘from Santa with love’ collectie uit en dit palette heb ik dan ook zeker gekocht. deze bevat mooie roze-achtige tinten, maar ook een glitter met erge uitval. Die blijft mooi in het doosje zitten, maar de andere kleuren ga ik zeker een keer gebruiken voor een roze look.

Nu weet ik niet zeker of het volgende palette van het jaar daarvoor of van twee jaar terug is, maar het into the snow glow face en eye palette gebruik ik met name in de wintermaanden wel wat vaker. Dit palette bevat prachtige warme en neutrale oogkleuren en mooie shimmer, maar ook Blush en highlighter voor je look toch net af te kunnen maken.

Hello New York and G’day Sydney

Deze twee palettes zijn ergens vorig jaar uitgekomen. Me tzorgvuldigheid naar de kleuren gekozen om ze een keer uit te kunnen testen. Vanuit daar kwam ik tot de conclusie dat ze heel poederig en veel fall out hadden, maar de kleuren zijn waanzinnig en zijn door de poederigheid ook prachtig uit te blenden. Voor een minder intense look is dat ideaal. Voor een wat aanwezigere look heb je dus flink wat product nodig qua lagen en niet qua product op de kwast. Anders heb je alle poeder in je schoot liggen.

Epic Sunset

Dit palette heb ik de afgelopen feestdagen veel gebruikt. Vooral vanwege de donkere shimmer kleuren die ik helemaal het einde vond. Dit is mijn to go palette voor feestjes en feestdagen. Ik ben zo blij dat ik deze toen gekocht heb. Alhoewel ik nog niet heb aangedurft om alle kleuren een keer te proberen ben ik absoluut fan van dit pallette. Ook zitten er twee basis kleuren in waarmee je toch je look kan oplichten of juist verdonkeren zonder dat je meer shine toevoegd. Je wil namelijk geen disco bal worden…

Action
Infinite Beauty Moonlight

Het komt niet heel vaak voor dat ik make up mee neem van de Action. Dit gebeurd eigenlijk alleen als ik snel een review wil schrijven. Alleen heb ik van dit palette geen review geschreven volgens mij maar was ik oprecht geïnteresseerd in wat het palette zou gaan doen voor mij. Ik was zeer verrast toe ik hem helemaal het einde vond. Dit palette bevat allerlei prachtige shimmer kleuren waar je enorm verliefd op wordt.

Aliexpress
Fashion La Mei La

Het is nog maar één keer in mijn hele leven geweest dat ik make up bestelde op Aliexpress. Ten eerste duurde het eel te lang voordat het binnen kwam en ten tweede was het niet de kwaliteit die ik gehoopt had. Dit was namelijk in het begin dat Ali in opmars was en iedereen toch hoge verwachtingen had van de kwaliteit. Dit palette bevat veel felle kleure in de pan, maar wanneer je ze aanbrengt verdwijnt het pigment. Erg jammer, maar toch kan ik er geen afstand van doen. Vooral met de gedachte dat ik deze een keer voor carnaval wil gebruiken (die ik niet vier.) Tot ik zeker weet wat ik er mee ga doen blijft deze in mijn stash, maar hij had er ook net zo goed niet in kunnen zitten.

Heb jij ook een van deze palettes in je stash? Laat het achter in de reacties en ik hoor graag van jullie wat jullie ervaring is met de palettes. Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog of vlog!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Graveerbare sieraden van Finaste.

Bucketlist: Dromen over vakantie bestemmingen
Lees het hier!

Please follow and like us: