Sinds Noella Fashion haar naam veranderd heeft in La Guapa heeft het mij nogsteeds niet tegen gehouden om regelmatig even door de items heen te scrollen. Ik vind hun items echt geweldig. Ondanks dat ik een maatje meer heb, heb ik wel het idee dat ik daar terecht kan voor leuke items, zowel qua kleding als sierraden.

Glitter Flared

Ik werd opslag verliefd op deze broek toen ik hem tegen kwam op de webshop. Ik heb vooral van deze broeken gehoord dat ze heerlijk comfortabel zitten en alleen daarvoor zou ik er al een hebben willen uitproberen.

Aangezien ik ook houd van zwart en (vaste) glitter koos ik ook voor dit design. Deze broeken zijn natuurlijk makkelijk te combineren met een wollen trui in de winter, maar ik vind deze stof van de broek wat aan de dunne kant. Voor de winterperiode moet je er dus rekening mee houden dat je onder de broek een maillot of panty doet voor wat extra warmte. Maar in de lente en wellicht de zomer lijkt het me een heerlijke broek.

De broek is qua kleuren makkelijk te combineren met allerlei kleuren en soorten tops. Waar ik persoonlijk met een maatje meer tegenaan liep, is dat de broek zo goed aansloot dat het ook eronder alle bobbels van andere kledingstukken liet zien. Daarom gaf ik in mijn vlog al aan dat ik dan zou kiezen voor wijdere kledingstukken erover heen te dragen.

Zilveren hartjes armband

Ik kon het zeker niet laten om ook even tussen de sieraden te kijken. Alhoewel ik niet echt op zoek was naar nieuwe sierraden ben ik de laatste tijd wel aan het kijken naar de fijne sieraden met bedels of schakels.

Terwijl ik tussen de items keek sprak deze mij enorm aan. Hij riep zelfs mijn naam heel hard! (niet letterlijk) Hij ging snel in het winkelmandje en kwam een paar dagen later binnen.

Het is een prachtige armband en draagt super fijn. Ik vind alleen de sluiting erg lastig. Normaal heb ik daar al moeite mee, omdat ik de techniek van een armband sluiten nog niet onder de knie heb. ‘Normaal’ gesproken heb je een hele rits aan grotere schakels om de sluiting mee te vangen, maar nu zitten er drie schakels met daartussen dus de schakels van de armband zelf.

Dit ziet er bij het dragen mooi uit, maar ik heb zelf meestal een van de meest dichte gaatjes nodig van een armband en tegen de tijd dat je dan de andere schakels hebt gevangen om het stukje dat bungelt wat korter te maken is wel een heel gedoe, maar al doende leert men. Misschien komt er binnenkort wel een ware how to online. Dan weten jullie dat ik het onder de knie heb!

Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Ze zitten altijd wel goed in elkaar en zijn met zorg uitgekozen voor in hun webshop. De kwaliteit verschilt niet van de oude naam. Niet dat ik het had verwacht dat dit zou zijn, maar je weet het niet.

Wat vinden jullie van deze items? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Recente aankopen van Catrice Cosmetics

Wat ik doe naast bloggen.
Lees het hier!

Please follow and like us: