Vlogs

Shoplog HEMA en Kruidvat & Flinke huis opruiming | Vlog #17 | MiiWeBeauty

In deze ietwat langere vlog neem ik jullie weer mee in een stukje van mijn leven. Ik laat een kleine shopping spree zien, die ik heb gedaan na een ochtendje extra werken. Daarnaast vertel ik over een bedrijfsuitje die we hebben gedaan en ik sluit af met het opruimen van heel mijn woonkamer en keuken. Een heerlijk gevoel dat het mij gaf om alles even leeg te halen en opnieuw in te richten. Het eindresultaat zien? Kijk dan snel de vlog!

Heel veel plezier met kijken en tot de volgende vlog!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: Vlog #15

Vergeet ook niet te abonneren op Youtube.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *