In de post van vorige keer deelde ik al het rietje speciaal voor smoothies van Strawies. Deze heeft de naam big Beluga. Nu heb ik van strawies meerdere soorten fijne rietjes mogen ontvangen en deze wil ik graag met jullie delen.

Ik gebruik eigenlijk best wel veel rietjes. Deze gebruik ik vaak om mijn drankjes een leuke presentatie te geven. Soms ziet het er gewoon leuker uit met een rietje. Het is alleen niet erg goed voor het milieu en ook niet voor de portemonnee op den duur. Ik was al een tijdje geïnteresseerd in de aanschaf van milieuvriendelijke rietjes, het was een leuke combi toen Strawies en ik elkaar vonden voor een samenwerking.

Ik heb naast de Big Beluga ook nog deze 3 rietjes mogen ontvangen van hun. Deze werden netjes in een stoffen zakje geleverd met daarbij nog een borsteltje waarmee je makkelijk de binnenkant van de rietjes schoon kan maken. Het zag er allemaal heel goed en verzorgd uit en het gaf me een boost om er snel een uit te proberen.

Ze vroegen mij in welke rietjes ik interesse had. Ik had eigenlijk geen idee. Ik voelde me overladen aan de keuze. Daarom vertelde ik dat zij een leuke selectie voor mij mochten maken. Verras me maar. Dat hebben ze zeker gedaan, want ik heb prachtige exemplaren mogen ontvangen.

Sea Dragon

Laten we beginnnen met voor mij de mooiste. Op de foto is het misschien niet helemaal goed te zien, maar dit rietje is erg kleurrijk. Vandaar dat deze ook de mooie naam Sea Dragon draagt. Het is een soort van regenboog rietje en hij ziet er echt prachtig uit. Vrolijk om te matchen met eventueel een wittere milkshake of in water met licht fruit.

Deze vrolijke, kleurrijke en natuurlijk milieuvriendelijke strawies zijn erg fijn in gebruik. Ook vind ik het schoonmaken (overigens van alle rietjes) makkelijk te doen en ze zijn het juiste formaat.

Blue Dolphin

Dit blauwe rechte rietje met de naam Blue Dolphin is natuurlijk ook prachtig van kleur. Geweldig met een lekkere limonade en ijsklontjes is het ultiem genieten.

De rietjes zijn het hele jaar door te gebruiken. Ze zijn bestendig voor alle soorten dranken. Warm en koud is voor hen geen probleem. Ze zijn namelijk bestand voor kokend water. Dus je kan er ook je warme choco mee drinken van de winter! Daar moet ik nu nog niet aan denken, want we genieten nog even van de zomer.

Silver shark – bent

Deze Silver Shark rietje heeft een kleine buiging. Het zelfde effect als jij je plastic rietje zou uittrekken en om buigen. Hij kan niet alle kanten op bewegen, maar hij is ideaal om te gebruiken bij de wat kleinere slurpers. Ze stoten hierdoor wat minder hun beker om als ze aan het drinken zijn.

Wat ook erg leuk en handig is om te weten is dat de rietjes ook in de vaatwasser kunnen. Hiervan gaan ze mooi glimmen, maar worden ze ook lekker schoon. Toch zit er nog een borsteltje bij om het nog iets extra schoon te maken als dat nodig mocht zijn.

Maken jullie veel gebruik plastic rietjes en zou jij bereid zijn om over te stappen met deze prachtige rietjes van Strawies? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: http://miiwebeauty.nl/mijn-8-karaktereigenschappen/

Please follow and like us: