Wanneer de dagen wat kouder worden, ik heerlijk wil ontspannen en ik mezelf even lekker wil verwennen, neem ik graag een lekker bad. Sinds wij in ons nieuwe huis wonen, hebben wij ook een bad! Dit was natuurlijk een vereiste toen wij rond gingen neuzen. Het is dan heerlijk om verschillende producten uit te proberen en deze keer heb ik de Heart Breaker bath fizzer van The Bath Company uitgeprobeerd.

Een keer in de zoveel tijd kijk ik bij de Action of ze nog nieuwe bruisballen hebben liggen die ik nog niet heb geprobeerd. Wat mij aantrok was de vorm en de kleur. Vaak zijn bruisballen rond van vorm. Tegenwoordig komen ze in steeds meer vormen. Deze bruisbal heeft de vorm van een hartje. Deze is verdeeld in twee kleuren.

Ik ben twee soorten tegen gekomen in de winkel. Namelijk een groen-blauwe versie en een paars-roze versie. De bruisbal die ik voor deze review heb geprobeerd is de groen-blauwe.

Wanneer het bad volstroomt met warm water en ik deze bruisbal uit de verpakking wil halen, kom ik erachter dat ik een schaar nodig heb om de verpakking open te maken. Deze zit namelijk rondom helemaal dicht geseald. De zoektocht naar een schaar begint en uiteindelijk krijg ik hem open met een stanleymes dat ik eerder vind. Eenmaal uit de verpakking kom ik tot de ontdekking dat er nog een dun plastic laagje om de bruisbal heen zit. Niet erg duurzaam dus.

De geur van de Heart Breaker doet me denken aan het spelen met van die kinderklei die in van die verpakkingen kwam met verschillende kleurtjes in rolletjes. Het is geen onaangename geur die je eigenlijk niet in je bad wil hebben. Die geur verdwijnt echter wanneer ik de bruisbal in het water heb gedaan.

In het water zakt de Heart Breaker gelijk naar de bodem. Hier lost hij vrij snel helemaal op en geeft je water de kleur van een mooie, schone zee.

De Heart Breaker doet eigenlijk niks tot weinig voor je huid. Het is eigenlijk gewoon een extraatje voor in je bad. Als je dus op zoek bent naar een goedkope bruisbal die goed is voor je huid, lekker ruikt en lang bruist, zou ik niet voor deze bruisbal kiezen. Maar ik heb heerlijk genoten van een lekker warm bad in een kleur die mij meeneemt naar een prachtige zee in mijn gedachten.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Please follow and like us: