Afgelopen april werd ik benaderd dor Fotofabriek voor een samenwerking. Ik ben ontzettende fan van foto’s en geprinte foto’s vind ik helemaal het einde. Ik ben nog van plan ben om op de hal naar boven allerlei foto’s van ons terug te laten komen. In mijn zoektocht naar het soort foto’s wat ik dan ook enorm geïnteresseerd in de foto’s van Fotofabriek

De foto’s waaruit ik een keuze heb mogen maken is zijn geprinte foto’s met een Retro touch. Ik had niet echt een idee wat er bedoeld zou worden met retroprints. Ik was dus zeer benieuwd wat dit allemaal in zou houden en wat de kwaliteit ervan zou gaan zijn als je verschillende soorten foto’s gebruikt.

Afdrukkwaliteit

Aangezien ik vaak foto’s maak met mijn telefoon, maar ook vaak met camera foto’s aan de gang ben, heb ik natuurlijk te maken met verschil in kwaliteit. Je merkt wel iet wat verschil als je de foto’s naast elkaar legt, maar dat lig meer aan de soort camera, meer de pixels van de foto’s denk ik.

De afwerking van de foto’s is mooi gedaan. Het heeft een goed kleurgehalte, juist als je ze vergelijkt met de orginele foto en met de retro rand eromheen maakt het de foto speels en leuk om mee aan de slag te gaan.

Bestellen?

Of ik vaker wat zal bestellen bij Fotofabriek? Ik denk het wel. Ze hebben een hele goede service en houden je goed op de hoogte van de stappen die ze maken voor je pakketje binnen komt. Daarnaast is het allemaal ook netjes verpakt en een cadeautje om open te maken.

Ik zit er over na te denken om de volgende keer een fotoboek te maken en te bestellen, maar dat wordt nog even bekijken wat ik erin wil hebben. Als de kwaliteit dan zo mooi als de retroprints is dan ben ik helemaal tevreden.

Ben jij van de losse foto’s of heb jij liever alles samen in een geprint fotoboek? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: Favoriete Netflix series #2.2

Please follow and like us: