Wanneer ik een winkel als bijvoorbeeld Kruidvat binnen loop, kan ik het niet laten om even langs de producten van Catrice te lopen. Dit merk behoort namelijk tot een van mijn favoriete merken. Vaak kan ik het dan ook niet laten om er iets van mee te nemen of ik moet de dag een enorme zelfbeheersing bezitten. Vandaag neem ik jullie mee in mijn laatste aankopen.

Ook een paar weken geleden kon ik mezelf niet beheersen. Ik ging in eerste instantie naar de winkel om de laatste producten van mijn wishlist die ik recent met jullie gedeeld heb. Veel van de producten hadden ze niet of vond ik in het echt toch niet zo leuk meer, dus zocht ik voor een alternatief tussen de spullen van catrice.

Toch heb ik niet alle producten kunnen vinden als aternatief, simpelweg omdat ik heel veel andere mooie producten zag en eerlijk gezegd een klein beetje overdonderd raakte. Hiermee heb ik me een klein beetje laten leiden door wat ik mooi vond en heb naderhand gekeken wat ik daarwerkelijk ‘nodig’ had, want laten we eerlijk zijn. Heb ik vijf soorten poeder nodig? Nee… Weet je hoe lang het voor mij duurt om een poeder op te maken….? Wellicht heel lang.

Catrice lipstick – 4,99 euro bij Kruidvat
Lip producten
Catrice Prisma Chrome 090 Diamond Glacier

Oké weer even terug naar de producten. Deze lipstick stond misschien niet op de wishlist uit mijn blog, maar toen ik deze ergens voorbij zag komen (ik weet niet eens waar precies meer) heb ik deze in mijn hoofd toegevoegd aan mijn wishlist. Ik wist toen nog totaal niet wat ik ervan moest verwachten, maar dat wilde ik zeker uitproberen.

Deze lipstick heeft een mooie shine die je in eerste instantie niet direct aan de stick zelf ziet. Wanneer je deze op je lippen doet of er een swatch van maakt dan zie je een duidelijk pigment aan shine. Dit is zoals ik gewend ben van de chrome collectie van Catrice.

De witte kleur maakt je lippen niet daarwerkelijk wit. Het is een licht wit getinte lippenbalsem met enorm veel glitter en shine. Ik ben er zeer enthousiast over. Het is van goede kwaliteit en blijft enorm goed zitten. Natuurlijk moet je na een paar uur bijwerken, het is namelijk geen stay all day.

Je zou denken dat de glitter dan aanwezig is qua gevoel op je lippen, maar dit is helemaal niet het geval. Het voelt eigenlijk aan als iedere andere lipstick en voelt pretting aan op de lippen.

Catrice Lipgloss – 3,99 euro bij Kruidvat
Catrice Generation Plump & Shine 090 Golden Zircon

Deze lipgloss lag letterlijk boven de lipstick die ik jullie net laat zien. Zoals ik ook al eerder zei werd ik overdonderd door al het moois wat ik in de winkel tegen kwam. Gefeliciteerd verkoop adviseurs, jullie hebben mij over gehaald.

Ook deze lipgloss heeft een fantastische shine, maar dan met een iets grotere glitter erin. Wat opzich niet erg is. Hij plakt niet zo erg als dat ik me bij andere lipgloss producten kan herinneren. Ik draag namelijk niet heel vaak lipgloss alleen, omdat deze dan vaak overal aan vastplakt.

Deze lipgloss heb ik nu een aantal keer alleen op gehad en hij voelt heerlijk aan op de lippen. Je voelt de glitter licht zitten, maar dat is niet storend. Verder beloofd de verpakking een plumping effect, maar dit merk ik helaas niet helemaal. Ik voel zelf niet de tinteling op mijn lippen, waardoor je het plumping effect zou moeten krijgen.

Wat ik wel ervaarde na een klein tijdje is dat, omdat ik veel met mijn lippen over elkaar ga of net even mijn gezicht aanraak als ik aan het nadenken ben, is dat ik dan rond mijn mond helemaal onder de glitters zit. Maar dat is vooral mijn eigen stomme schuld. Ik moet er ook gewoon afblijven.

Bonus!

Nu zou ik toch bijna vergeten dat ik die dag nog een product van Catrice gekocht heb. Dat komt, omdat ik deze nog niet zo heel vaak heb gebruikt. Namelijk nog maar één keer en dat was volgens mij bij mijn allereerste video.

Catrice Brow Mascara – 3,89 euro bij Kruidvat
Catrice Brow Colerist 010 Light Semi-Permanent Brow Mascara.

Deze Brow Mascara heb ik dus nog niet heel veel keer gebruikt. Toen ik deze gebruikte vond ik het nogal licht uitvallen. Wellicht is de kleur niet goed voor mij of waren de haartjes van mijn wenkbrauwen te lang.

Ik had wel het idee dat het mijn wenkbrauwen beter op haar plaats hield. Het voelde ook erg prettig aan. Ik kreeg geen irritatie of jeuk eraan, zoals ik soms heb bij wenkbrauw producten. Gelukkig dus niet bij alle producten.

Al met al heb ik dus best goede producten kunnen toevoegen aan mijn stash deze keer. Ze voelen prettig en werken goed voor mij. Welke producten heb jij laatst aangeschaft en hoe voelde het voor jou? Laat het weten in de reacties!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn Items van Noella.Fashion

De trend van 2020: Verzadigde kleuren
Lees het hier!

Please follow and like us: