Ik neem eigenlijk altijd hetzelfde soort ontbijt, maar vaak experimenteer ik met de manieren waarop ik het presenteer voor mezelf. Deze keer heb ik gekozen om een smoothie ervan te maken.

Ingredienten
  • 200 ml alpro yoghurt perzik
  • 100 gram ontpitte, verse kersen
  • 100 gram blauwe bessen
  • 20 gram eat natural super granola
  • eventueel een beetje water

Het is natuurlijk vrij simpel om te maken. Je doet alles in een blender en mixt het tot een lekker papje. Ik heb er zelf geen water bij gedaan maar merkte dat ik de structuur nog iets te dik vond. Dus mocht ik het nog een keer doen, dan zal ik er een beetje water aan toevoegen.

Het ontpitten van de kersen is misschien het meeste werk aan deze smoothie, maar je kan natuurlijk je eigen combinatie maken met fruit die jij lekker vind. Ik ben zelf op dit moment gewoon super gek van kersen en ander rood fruit.

Het is vanwege dat ik geen melkproducten meer gebruik dat ik gekozen heb voor alpro soja yoghurt, maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit vele soorten yoghurt als je er geen rekening mee hoeft te houden. Ik zelf vind er weinig verschil aan smaak tussen zitten en geniet er net zo veel van.

Presentatie

Zelf vind ik het dan erg leuk om het voor mezelf een beetje op te dienen. Daarvoor gebruik ik dan een leuke mok of glas en doe er dan een rietje in

Ik heb gekozen om een van mijn nieuwe milieuvriendelijke, herbruikbare rietjes te gebruiken van Strawies. Voor deze smoothie koos ik de big beluga. Dit is een ultra dik rietje speciaal voor smoothies.

Het rietje is 21 cm lang en heeft een dikte van 12 mm. De rietjes zijn gemaakt van roestvrij staal en maken helemaal niet naar metaal. Dit maakt het een prettige drink ervaring.

De Big Beluga is te verkrijgen op de website van Strawies, net als hun andere rietjes in verschillende maten en kleuren. Maken jullie al gebruik van een herbruikbaar rietje? Hoe eet jij je ontbijt het liefst? Laat het achter in de comments!

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: http://miiwebeauty.nl/mijn-8-karaktereigenschappen/

Please follow and like us: