Fashion Make up

Nageltrends lente/zomer 2020.

Nu we niet meer zo standaard de dingen kunnen laten doen bij onder andere de kapper of de nagelstilist. Ben ik zelf een beetje op onderzoek uit gegaan naar welke dingen nu in de trend komen. Ook een beetje op het oog met als ik dan weer mag, dat ik dan weet wat ik ongeveer wil. Een beetje voorpret dan.

Nu ben ik even over op zoek gegaan naar de trends van de lente en de zomer van dit jaar, 2020. Ik was blij verrast toen ik ook al vrij snel vond waar ik naar op zoek was en hier wil ik samen met jullie verder op in gaan.

Korte, felle nagels.

Wat je veel tegen gaat komen dit seizoen zijn de kortere nagels met felle kleuren. voor het vijlen van de korte nagels wordt de vorm gevolgd door het witte randje van de nagel. Je kan dit dus de natuurlijke vorm noemen. Ook de felle kleuren komen meer naar voren. Deze zijn na de donkere kleuren van de herfst en de winter weer op een andere manier chique.

Color blocking.

Wat je ook voorbij ziet komen bij de korte nagels met felle kleuren is color blocking. Dit houd in dat er nette geometrische vormen op elke nagel wordt gezet met behulp van lak. Deze look valt het beste uit als je verschillende contrasterende producten gebruikt.

No goodbye tegen je lange nagels?

Wanneer je toch liever een lange nagel hebt, omdat je na een warme winter er steeds meer gehecht aan bent geraakt, dan kan je toch kiezen voor de felle kleuren, maar de vorm kan je dan meer vergelijken met een ovale of een amandelvorm..

Vierkant?

Als laatste kan je dan nog kiezen om je nagels in een vierkante vorm te vijlen. Hier moet je echter wel mee oppassen want het staat niet iedereen. Het kan je nagels namelijk optisch breder maken. Daarom kan het er nogal stomp en misschien wel lomp uit komen te zien. Natuurlijk is dit in iedereen zijn eigen smaak.

Welke nagelvorm en welke kleur spreekt je aan? Ik zelf ben zeer geïnteresseerd in de color blocking. Dit kan ik helaas niet zelf dus dan zal ik toch weer moeten wachten tot de volgende behandeling bij mijn nagelstylist. Laat achter in de reacties waar jij voor zou kiezen.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
What’s in my make-up stash: Oogschaduw Palettes.

Nieuwe Planner uitproberen: Purpuz Planner
Lees het hier!

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

  1. ik heb ze altijd rond/vierkant en ik vind alle kleuren wel leuk maar lak ze meestal donker en in de zomer pastel kleuren

  2. ik heb jaren nagels gebeten, dus nu ben ik wel echt van de lange nagels hoor. Die color blocking, vind ik wel trouwens wel heel erg gaaf hoor! Ik lak ze niet altijd omdat ik normaal vaak ga klimmen en dan gaat de lak er meteen af. Nu gaat dat even niet, dus nu lak ik ze vaker.

  3. de colourblocking is gaaf zeg! Dat is het mooiste denk ik op een wat bredere, vierkante nagel, maar persoonlijk houd ik zelf van een stiletto of ballerina

  4. Mijn gelnagels helaas er af moeten vijlen na 2 maanden uitgroei. Kon ze eerst niet laten bijwerken door kinkhoest en nu door de lockdown. Het is niet anders. Heb ze meestal smal en rond boven, iets puntiger.

  5. linda Meester zegt:

    De korte felle nagels. Ik moet er eigenlijk eens werk van maken met drie dochters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *