Ik heb een zwak voor kerst. Dat is inmiddels wel bekend. De opstart van mijn boom staat er al, de koude avonden bij het haardvuur van onze kachel en op de loze momenten lekker film kijken. Wat is er dan nog lekkerder dan een heerlijke romcom in kerststijl?

En binnenkort komt er weer een mooie aanwinst online op Netflix. Verscheidene mensen heb je er wellicht al wel over gehoord, maar A Christmas Prince komt deze periode weer met een nieuw vervolg. Ik heb zelf weer super veel zin om deze te gaan kijken en wellicht pak ik die andere twee ook weer mee.

Hoe het zat…

Hoe zat het nu eigenlijk met die andere twee films? Wanneer je deze nog niet hebt gezien, raad ik je aan om even in je netflix-account te duiken en de films op te zoeken. Veel kijkplezier gegarandeerd, maar laat je dan niet door mij afleiden als ik erover vertel.

Amber is een journalist die afreist naar Aldovië om daar de scoops te schrijven over de Royals. Op ongelukkige (of juist gelukkige) wijze, wordt ze voor een ander aangezien en binnen gelaten als een leraar voor de jongste uit het gezin. Langzaam aan onstaat er een romance en natuurlijk problemen, maar die bespaar ik je.

In de tweede film is te zien hoe Amber zich voorbereid op haar bruiloft met haar prins. Overigens is deze koning geworden in de vorige film, maar is zij wel degene die de koningin moet worden?

En nu dit jaar gaan we ons voorbereiden op de derde film. Dit jaar is er een baby op komst. Maar door bepaalde tegenslagen wordt het de Koning en de Koningin van Aldovië wederom niet veel makkelijker gemaakt. We gaan dit allemaal zien op 5 december.

Eerlijk gezegd kan ik echt niet wachten. Hoe zit het bij jullie? Wat maakt deze filmreeks voor jou leuk? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Lip Liner

Please follow and like us: