Zoals jullie misschien weten drink ik sinds korte tijd geen tot minder melk meer. Soms pak ik het nog wel eens, maar dat zijn uitzonderingen bij echte cravings. Een ding was ik vrijwel niet kan missen is een lekkere milkshake. Nu heb ik laatst zelf een shake gemaakt maar dan zonder melk van de koe…..

Wat heb je nodig?

Je hebt eigenlijk vrij weinig nodig om deze shake tot een succes te maken. Het belangrijkste is eigenlijk de melk. Of in dit geval de soya drink. Ik heb deze van alpro gebruikt. Deze gebruik ik nu al een tijdje en gebrukt het overal voor.

Voor de caramel smaak gebruik ik de Caramel siroop van Rioba. Deze is te koopbij de Makro voor degene die een Makro-pas hebben. Mocht dit niet zo zijn, dan heb de deze soort koffie siroop ook in de supermarkt te koop.

Als laatste is het handig om een blender en wat ijsklontjes te gebruiken. Met de Blender is je milkshake sneller klaar en met ijsklonten is je drankje heerlijk koel.

Extra: Wil je echt de structuur van een milkshake, dan zou je nog even op zoek kunnen gaan naar melkvrij vanille ijs, maar deze heb ik nog niet gevonden. Mochten jullie een goed merk weten, laat het dan achter in de reacties!

En dan?

Wat je dan gaat doen is beginnen met de ijsklonten in de blender te doen. Als je het fijn vind kun je deze al een crush geven, maar dan heb je kans dat wanneer je de producten erbij doet deze sneller smelten.

Vervolgens giet je er wat soja drink over heen en voeg je twee eetlepels caramel siroop aan toe. Vergeet niet de deksel op de blender te doen, zou namelijk echt iets voor mij zijn om te vergeten. Zet de blender aan tot je zelf denkt dat het genoeg gemixt en de ijsklonten klein genoeg zijn.

Giet het mengsel in een glas en geniet van je heerlijke drankje. Ik heb dit zelf gedaan op onze nieuwe veranda, in het zonnetje. Nu lijkt het deze week er niet helemaal op om lekker weer te worden, maar met dit alternatief komen we deze dagen ook weer door.

Welke smaak milkshake ben jij helemaal gek van? Laat het weten in de reacties en wie weet test ik die smaak nog eens een keer uit.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Lees ook: http://miiwebeauty.nl/eyebrowkit-oriflame/

Please follow and like us: