Persoonlijk

Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Ik hoop dat jullie allen een hele fijne jaarwisseling hebben gehad. Vandaag begint het nieuwe jaar en daarmee gaan veel mensen weer aan de slag met hun nieuwe voornemens. Ik ben een van die mensen. Ik zie een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Daarom leek het mij fijn om alles even op een rijtje te zetten en dan ook met jullie te delen.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik in de dingen die ik ga doen als voornemen geen expert ben en ik heb er veelal ook niemand hiervoor benaderd. Wanneer ik dat wel heb gedaan zal ik dit altijd vermelden.

Dieren.

Ik ga de grote gedeelten van mijn vrije tijd meer met dieren besteden. Dit omdat mij dit wat meer rust in mijn hoofd zal geven en natuurlijk, omdat ik graag met dieren bezig ben. Binnenkort komt er ook een groter kippenhok bij ons op de tuin en zal ik er makkelijker in kunnen bewegen. Dit betekend ook dat ik de kippen dan makkelijker kan verzorgen en Wobbe ook wat meer op afstand kan houden. Zeker wanneer er ook een hek om de tuin komt te staan.

Huishouden.

Waar ik langzaam aan in het jaar 2019 in ben geslopen is het niet bijhouden van het huishouden. Hierdoor stapelde het vaak op en had ik letterlijk bergen waar ik echt tegenop zag. Wanneer ik dit allemaal bijgewerkt heb wil ik dit allemaal wekelijks of maandelijks echt goed bij gaan houden. Hierdoor zal het allemaal minder lang gaan duren en niet allemaal rond gaan slingeren.

Fitter worden.

In mijn vlog vertelde ik al over wat ik van plan ben qua het verliezen van gewicht in het volgende jaar. Ik wil me namelijk beter in mijn vel voelen, meer energie hebben. Ik denk dat mijn gewicht en mijn patroon van leven daar zeker tegen aan heeft geschopt en daarom wil ik hier iets mee gaan doen. Ik wil zorgen dat ik per dag echt 10.000 stappen ga zetten, dat ik genoeg water drink op een dag, dat ik let op wat ik eet door de 2 uurs methode in te zetten, en ga focussen op de gezonde dingen die veel vezels bevatten. Hierdoor zal ik sneller vol gaan zitten

stress.

Onder het fitter worden zit ook nog een andere kleine oorzaak. Een waarvan ik niet weet of ik deze ooit de baas zal gaan worden, maar als ik dit niet een keer wordt en niet voor mezelf ga kiezen, denk ik dat ik nooit de stress uit mijn lijf ga krijgen en dus last blijf houden van kleine dingen.

Dit wil ik gaan doen door 1 of 2 keer in de week even goed een uur te ontspannen in bad. Ook ga ik 1 of 2 keer in de week gebruik maken van het massage apparaat wat we niet al te lang geleden hebben aangeschaft. Daarnaast ga ik mijn dingen zodanig plannen en nakomen dat ik de stress niet hoef te voelen.

Socials
Instagram.

Met mijn Instagram ben ik best een lange tijd zoekende geweest naar wat voor mij werkte. Nu heb ik wel wat dingen gevonden die voor mij lijken te werken. Ik ga de zoektocht zeker voortzetten, want ik wil natuurlijk blijven groeien. Hierbij ga ik zeker kijken hoe anderen dit aanpakken en hier mijn eigen twist aan geven. Ik ga vooral door met het dagelijks laten zien van alle dingen die ik doe en die ik geweldig vind om aan te trekken of op te doen. Daarnaast lijkt het me ook fijn om mijn Instagram in te zetten en reclame te maken voor mijn blogs en vlogs. Ik ben zeer benieuwd wie van jullie mij al op de verschillende kanalen gevonden heeft.

Youtube.

Mijn voornemen voor YouTube dit jaar is de groei van mijn aantal abonnees. Natuurlijk staat ook hoog in het lijstje dat ik verder gewent raak aan het werken met de camera, het bewerkingsprogramma en natuurlijk hoe ik verschillende dingen interessant kan houden naast mijn baan als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Daarnaast wil ik graag werken aan mijn niche en vertellen over mijn doelen en hoe ik deze behaal.

Hierbij kan je denken aan make-up, fashion, body positivity en hoe mijn proces naar een fitter lijf en leven verloopt. Zowel van binnen als van buiten.

www.miiwebeauty.nl
Blog.

Dit alles zal ik ook doortrekken op mijn blog. Hierbij ga ik me focussen op het schrijven van de artikelen. Deze vooruit plannen, zodat ik weet waar ik aan kan werken en om te zorgen dat dit alles in elkaar past. Wellicht ga ik ook werken met thema’s en daarin pak ik de struggles aan waar ik zelf tegen aan loop.

Ik ben zelf ook zeer benieuwd hoe dit allemaal gaat uitpakken, dus stay tuned.

Voor degenen die in 2019 mijn blogs, vlogs of posts hebben gelezen of voor alle nieuwe lezers op MiiWeBeauty.nl een hele fijn, gezond, liefdevol en prachtig 2020. Dat alle doelen behaald mogen worden. Wat zijn jouw doelen voor 2020? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: 
Terugkijken in 2019

Vergeet ook niet te abonneren op Youtube.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *