Januari is nu bijna voorbij. En hoewel de tijd echt weer voorbij gevlogen is, zijn er ook weer zat dingen gebeurt. Het was een mooie opening van het jaar en zo na blogmas vind ik dat ik goed doorgepakt heb en vol inspiratie ben komen te zitten. In de afgelopen tijd heb ik natuurlijk ook weer spullen aangeschaft, kleding gekocht en ook eten en drinken. Wat mijn favorieten van deze maand zijn deel ik met jullie hier.

Het is fijn om weer eens even te kijken wat er deze maand allemaal voorbij gekomen is. Natuurlijk had het ups en downs, maar toch had ik niks willen missen van wat ik wel en niet kon doen.

Make-up.

Om mee te starten is make-up wel een van de dingen die belangrijk zijn in mijn lijstje. Ik heb verschillende producten mogen testen deze maand nadat ik ze zelf heb kunnen aanschaffen. Het gene wat het meest is blijven hangen is waarschijnlijk de Mosiac Compact Powder van Essence. Deze poeder heb ik laatst uitgeprobeerd om mijn gezicht na foundation af te poederen en gaf mijn huid een egale teint en niet zo spookachtig zoals Wim het zou noemen. Hij voelde ook goed op de huid. Gaf geen irritatie en bleef goed zitten, ook zonder fixing spray.

Kleding.

Ik heb verscheidene nieuwe kledingstukken gekocht. Van rokjes tot blousjes. Deze kan je vast en zeker zien in een van mijn vlogs. Maar er is er natuurlijk maar een die de kroon spant en die naar een langere zoek periode eindelijk mee naar huis mocht. Namelijk mijn groene fluffy jas die ik bij de hema heb gekocht. Deze jas is heerlijk warm en heeft een hoog knuffeligheids gehalte. Daardoor is hij heerlijk comfy om te dragen en knuffel ik mezelf dan ook regelmatig.

Eten

Ik heb deze maand niet echt een favoriet opgebouwd. Wel ben ik deze maand meer gaan koken en bakken. Dit geeft wat meer ontspanning en tijdens deze dingen zet ik vaak een vlog of een flim/serie op waarbij ik dan ondertussen even kan kijken. Het is wel heerlijk dat ik dit soort dingen weer goed opgepakt heb hier in het nieuwe huis. Het voelt me goed om met andere dingen bezig te zijn tijdens mijn drukke schema.

Drinken.

Altijd nog op nummer 1 wat standaard in mijn boodschappen kar beland is de Ice Cold Coffee Caramel Flavour Macchiato. Dit is op de dagen dat ik het in huis heb mijn stukje van de hemel. Deze lichte verslaving had ik vorig jaar al, maar die heb ik in januari zeker voort gezet.

Wat wel nieuw is als favoriet deze maand wanneer ik iets drink is Crystal Clear. Het is een soort water met een zoet smaakje, maar ik vind het wel lekker. Soms is het gewoon fijn om even een smaakje in je drinken te hebben, zonder dat er allerlei slechte dingen in zitten en waar je ‘veel’ calorieën mee verspilt.

Elektronica.

Mijn camera werd geleverd met (logisch) één batterij. Lang heb ik erover nagedacht of het wel handig zou zijn om maar één batterij te hebben en of het me niet zou belemmeren in mijn vlogs of andere dingen die ik van plan was om te doen. De laatste tijd merkte ik dat mijn camera begon te knipperen, midden in een verhaal en dat ik het verhaal dan aan het afraffelen was. Dat is natuurlijk reuze zonde, dus vandaar dat ik op zoek ging naar goede, maar goedkopere dan de originele batterijen. Deze heb ik dan ook gevonden en daar ben ik echt super super blij mee.

Muziek.

Voor deze denk ik na over een losse post, omdat ik deze maand echt op verschillende muziek echt lekker ben gegaan. Sommige zijn wat ouder maar heb ik herontdenkt. Maar het zijn wel echt nummers waarbij de muziek in mijn auto echt knetter hard werd gezet. Wil je weten over welke nummers ik het het. Than stay tuned!

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog deze maand en deze post. Jullie geven mij de drive om door te gaan en ik heb ook deze maand weer echt veel plezier beleefd aan het maken van alle posts en vlogs.

Tot de volgende keer!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn favoriete Netflix series: Deel 2 afgeronde series

Vorige post:
What’s in my make-up stash: Lip producten

Please follow and like us: