Afgelopen maanden ben ik op mijn Instagram vrij actief geweest met het plaatsen van stories waarbij ik zo af en toe wat outfits heb laten zien. Mocht je deze niet willen missen kan ik je aanraden om me daar te volgen, maar hier deel ik met jullie mijn favorieten.

Bij deze outfits heb ik me bij het dragen echt goed gevoeld. Soms heb ik kleding aan die in de loop van de dag niet zo lekker bleek te zitten als dat ik had gehoopt. Toch te strak, toch een beetje open staan. Dan voel je jezelf niet happy. Toch heb ik in de afgelopen tijd steeds meer nagedacht over de comfort van kleding en hoe ik deze wil stylen.

Mei
5 mei

Je kan je er bijna geen voorstelling van maken hoe lekker dat deze outfit voor mij zat. Naast dat was ik ook nog steeds zo trots als een pauw op deze jurk, omdat ik deze zelf in elkaar heb gezet. De vrolijke kleuren en print liften je humeur bij alleen al het zien. Een los vest heb ik opgeknoopt om mijn taille uit te laten komen die bij deze jurk zo ongelofelijk mooi valt. Met het vest had ik toch iets meer warmte aan mijn bovenlijf voor de wind die zachtjes waaide die dag.

10 mei

Deze jurk kocht ik de dag ervoor bij de Kruidvat. Ik ben vaak al fan van deze winkel, maar ik haal er naast make-up ook veel kledingstukken vandaan. Die zijn namelijk niet heel erg duur daar, maar gaan ook wel eventjes mee. Sommige kledingstukken hier vandaan doe ik al jaren mee. Deze jurk heeft een zachte, rekbare stof die mijn lichaam heerlijk omsluit zonder het idee te hebben dat hij strak zit. Ook de lengte is mooi, je hoeft niet te trekken aan de onderkant of bang te zijn dat het broekje, wat ik er altijd onder draag tegen het schuren van mijn bovenbenen, er onder uit komt. Voor het werk draag ik deze ook met mijn werkshirt erover heen die ik dan een beetje opknoop. Een erg veelzijdige jurk dus. Deze ga ik vast en zeker nog op vele manieren stijlen.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: What’s in my make-up stash: Oogschaduw Palettes.

Please follow and like us: