Ik ben soms echt net een verslaafde. Wanneer er een nieuw seizoen uitkomt van een bepaalde serie zit ik letterlijk vast aan de tv. Ik vind het heerlijk om het een tijd vooruit te kijken. Maar welke series staan nu eigenlijk vast in mijn lijst? Omdat er te veel series zijn die ik kijk, heb ik de blogpost verdeeld in bepaalde onderwerpen. Namelijk de series die ik op dit moment kijk, die ik af heb gerond en die ik nog wil gaan kijken.

Deze zondag ga ik in op de series die ik al afgerond heb in de afgelopen tijd, waarom ze zo leuk zijn en of er uitzicht is naar een nieuw seizoen (wellicht dat ik ze nog eens opnieuw ga bekijken). Deze series kun je vinden op Netflix natuurlijk. Ik ben veel van de fantasy series in combinatie met romantiek, omdat deze je helemaal opzuigen.

Bingewatcher
The Vampire Diaries

Deze acht seizoenen lange series is de start geweest van mijn serie liefde. Hierna was het hek van de dam. Deze serie over de 17-jarig Elena die belangstellig toont voor de knappe, nieuwe student Stefan met een donker geheim verrast je door de seizoenen heen in alle mogelijke manieren. Liefde, lust, geheimen en onmogelijke plottwists hielden mij jarenlang geboeid. Dit is zeker een serie die op een bepaald punt nog een keer opnieuw zou gaan kijken. Helaas komen er namelijk geen nieuwe afleveringen meer online.

Bron: Netflix

Deze serie heeft ook een afgesplitste serie gecreerd. Namelijk The Originals. Hierin gaat een familie, die geïntroduceerd wordt in een van de seizoenen van The Vampire Diaries, verder met hun leven in New Orleans. Deze familie zijn de allereerste vampieren van de wereld. Helaas brengt dat een hoop elende met zich mee en hebben ze weinig rust van het gevaar van hun leven. Deze serie heeft ook weer een spin-off gemaakt om deze serie af te sluiten. Die wil ik ook zeker gaan kijken, maar dat ik voor deel #3.

Once upon a time.

Zoals sommige van jullie misschien wel weten ben ik een enorme fan van Disney. Deze serie is nog meer dan geweldig als je net als ik sprookjes als het mooiste van de wereld ziet. Deze serie voor volwassenen neemt je mee in de sprookjes. Legt verbanden tussen deze en laat je nieuwe ontdekkingen zien en voelen. Hij is absoluut de moeite waard om te gaan kijken. Hij laat je zelf mee denken over hoe het in elkaar zit en toch kijk je heel relaxed deze serie weg. Ik heb dit samen met mijn nicht gedaan. Op de bank, gordijnen dicht en doorkijken. Vaak zaten we tot laat en moesten we onszelf echt van de bank plukken om naar huis te gaan.

Gossip girl

Dit is misschien we één van de bekendste series die er is. Deze serie voor haat, liefde, bedrog en andere verassende elementen geeft het leven weer in New York en Manhattan. De ingewikkelde problemen in leven en dan nog iemand die letterlijk alle roddels over heel de wereld verspreid is jarenlang HET manier van leven geweest voor vele kijkers. Wie zit erachter! xoxo, Gossip Girl…….

Pretty Little Liars

En als we het dan hebben over wie zit erachter, dan wil ik het graag ook even hebben over deze serie. Seizoenen lang wil je weten wie het doet en wie erachter zit om je bang en verassend op de bank laat zitten. Je kan het niet laten liggen, maar dat wachten voor een nieuwe aflevering was echt hel. Je moest weten wie wat heeft gedaan. Geweldige serie. Echt alleen maar lof!

Omdat er nog veel meer afgeronde series zijn op Netflix komt er nog een deel met afgeronde series binnenkort online. Ik raak namelijk niet uitgepraat over series en welke ik met veel plezier heb gekeken.

Wil je op de hoogte blijven van mijn posts? Vergeet me dan niet te volgen via bloglovin. Welke Netflix series heb jij gekeken en kan je aanraden? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn favoriete netflix series: Deel #1

Vorige post:
Fashion trends 2020

Please follow and like us: