Ik ben soms echt net een verslaafde. Wanneer er een nieuw seizoen uitkomt van een bepaalde serie zit ik letterlijk vast aan de tv. Ik vind het heerlijk om het een tijd vooruit te kijken. Maar welke series staan nu eigenlijk vast in mijn lijst? Omdat er te veel series zijn die ik kijk, heb ik de blogpost verdeeld in bepaalde onderwerpen. Namelijk de series die ik op dit moment kijk, die ik af heb gerond en die ik nog wil gaan kijken.

Afgelopen zondag ging ik in op de series die ik al afgerond had in de afgelopen tijd, waarom ze zo leuk zijn en of er uitzicht is naar een nieuw seizoen (wellicht dat ik ze nog eens opnieuw ga bekijken). Er waren er nog zt online dus leek het me fijn als ik het verdeelde over deze nieuwe post. We gaan nu dus verder met de afgeronde series op Netlflix.

In the past now.
Bitten

In deze serie maak je kennis met een roedel weerwolven die alles over hebben om hun familie te redden. Ze werken samen, worden verliefd, maar vechten letterlijk voor hun leven. Deze drie seizoenen lange serie hield me in de greep en ik kon niet wachten op nieuwe afleveringen, maar helaas gaan ze niet verder met deze serie, maar het is absoluut een aanrader en hij kijkt heerlijk weg.

The Musketeers

Misschien ken je deze serie van de BBC. Dat is inderdaad waar hij oorspronkelijk werd uitgezonden. Ik keek ook vaak met mijn vader naar deze afleveringen. Het is een soort jeugd sentiment voor mij. Ik had alleen niet alle afleveringen gezien. Hiermee was ik blij dat deze op Netflix verscheen. De avonturen van de musketiers. Wie heeft er nog nooit van ze gehoord in hun leven?

Afbeeldingsresultaat voor musketeers netflix
Bron: Netflix
Reign

Deze series die ook een stukje ware geschiedenis met zich mee draagt gaat over de minderjarige Mary Stuart uit Schotland die samen met de Franse Kroonprins het huwelijk in stapt om wille van haar thuisland. De koningin van Schotland is tot alles in staat om haar land te redden, maar daarmee kom ook de intriges, bedrog en andere aspecten kijken die ze niet heeft voorzien. Hoe gaat ze hiermee om? Kijk deze spannende, leerzame serie.

Deze series heb ik in de loop der jaren helemaal afgerond. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen. Volgende week ga ik het hebben over de Netflix series die ik nog wil gaan kijken in de toekomst. Heb jij nog een leuke toevoeging voor deze lijst? Laat het dan achter in de reacties. Wellicht dat ik deze tip ook zeer interessant vind om te kijken. Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn favoriete Netflix series: Deel 2 afgeronde series

Vorige post:
What’s in my make-up stash: Lip producten

Please follow and like us: