Ik ben soms echt net een verslaafde. Wanneer er een nieuw seizoen uitkomt van een bepaalde serie zit ik letterlijk vast aan de tv. Ik vind het heerlijk om het een tijd vooruit te kijken. Maar welke series staan nu eigenlijk vast in mijn lijst? Omdat er te veel series zijn die ik kijk, heb ik de blogpost verdeeld in bepaalde onderwerpen. Namelijk de series die ik op dit moment kijk, die ik af heb gerond en die ik nog wil gaan kijken.

In deze post laat ik jullie zien welke series ik op dit moment aan het kijken ben en wat voor gevoel ze me geven. Deze zullen vast en zeker de moeite zijn om zelf te bekijken en waar je ook vast en zeker zo verslaafd aan kan raken als ik.

Afbeeldingsresultaat voor netflix
Foto: Radmag.nl
Vollop aan het kijken.

Er zijn een aantal series die ik op dit moment bekijk. Misschien wel op mijn gemak, omdat ik te werkelijk gewoon te weinig tijd heb om constand door te kijken. Wanneer ik dan echt een aantal momenten van rust nodig heb kijk ik op dit moment deze series verder door. Hier zit ik dus ook midden in.

Good witch.
Afbeeldingsresultaat voor good witch
Foto: Netflix Nederland

Deze serie gaat niet zo zeer over heksen en magie. Maar meer de magie van het leven en wat je zelf kan doen om dingen te veranderen. Hoe je op een simpele manier anders naar het leven kan kijken en er je eigen sprookje van maken. Eigenlijk is dit dus een leerzame serie, verstopt in een geweldig jasje.

De makers hebben hier ontzettend goed over nagedacht en ik ben super blij dat ik aan deze serie ben begonnen. Ik kijk deze nu al best een tijdje en ben nu bezig met seizoen 4. Daarna staat gelukkig seizoen 5 op me te wachten, dus ik kan nog even vooruit.

Chesapeake Shores
Afbeeldingsresultaat voor chesapeake shores
Foto: Netflix Nederland

Deze serie over een gebroken en gelijmde familie is ook echt een van mijn favorieten. Liefde en samenzijn met familie en belangrijke mensen staat voorop in deze serie. Dat is iets waar ik het ontzettend mee eens ben in het leven van mijn leven.

Vrij recent heeft Netflix seizoen 4 afgetrapt en klaargezet voor iedereen (met Netflix) om te kijken. Ik ben hier nog niet aan toe gekomen, maar het is fijn om te weten dat ik nog iets verder kan kijken voor ik op zoek moet naar nieuwe series.

Arrow
Afbeeldingsresultaat voor arrow
Foto: Netflix Nederland

Deze ietwat meer spannende serie is de perfecte balans tussen problemen oplossen en romantiek. Ik kan namelijk niet echt goed omgaan met series waarin mensen duidelijk langs elkaar leven en alleen op zakelijk gebied samen komen. Er moet echt iets van liefde voorbij komen. Dat is in deze serie ook zeker van kracht en de hoofdrolspeler kan je ook echt alleen maar van dromen. Een stoere maar toch gevoelige man. Het had wat tijd nodig om door zijn harde hoofd te komen voor hij toegeeft aan onze Felicity (de vrouw die iedereen op dat moment wel zou willen zijn)

Terwijl ik deze post aan het maken ben kom ik erachter dat ze eenmiddels een seizoen 8 hebben toegevoegd, maar ik heb ook geruchten gehoord dat dit dan het laatste seizoen moet zijn, iets wat ik echt heel erg jammer vind.

Supergirl
Afbeeldingsresultaat voor supergirl netflix nederland
Foto: Netflix Nederland

Deze serie sluit mooi aan bij Arrow en loopt soms in elkaar over. Dit gaat absoluut niet ten koste van de verhaallijn die lopende is in het seizoen, maar het zet nieuwe kijkers wel weer aan tot het verder kijken dan één serie.

Met deze serie ben ik inmiddels halverwege seizoen 4, maar heb deze eigenlijk een tijdje aan de zijlijn laten staan. Wellicht is er binnenkort weer plaats om deze op te pakken en verder te kijken. Wanneer durf ik niet te zeggen.

You
Afbeeldingsresultaat voor you

Als je het dan hebt over een serie, dat is dit toch wel echt een van de beste series. De balans van absolute spanning, getiktheid en romantiek komt als een wervelwind op je af. Deze serie kan je in één aflevering misschien wel alle emoties laten voelen die je in je hebt zitten.

Wanneer ik te veel aan mijn hoofd heb, kan ik deze serie echt perfect kijken. Want het is een enorm goede afleiding. Het jammere is dat ik alweer halverwege het seizoen zit en dus niet verder kan kijken.

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn door mijn keuzes op Netflix. Dit was deel 1 van de serie waarin ik wil vertellen over de leuke series die ik kijk of heb gekeken op Netflix. Wil je meer lezen over de series. Houd dan mijn blog in de gaten. Hierop zal vast en zeker nog een vervolg komen te staan.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn Items van Noella.Fashion

Vorige post:
Wishlist van Kruidvat make-up.

Please follow and like us: