Make up

Mijn beauty wish list voor Kruidvat

Zoals sommige van jullie weten kan ik het niet laten om rond te snuffelen in of om Kruitvat. Dit is nogsteeds mijn to-go winkel als het gaat om mijn makeup. Je kan natuurlijk precies kiezen wat je er aan uit wil geven, maar je gaat gewoon met een goed gevoel de deur uit als je nieuwe dingen hebt gescoort, maar soms moet je ook dingen laten liggen. Daarom heb ik gekeken welke producten ik nog in mijn stash zou willen hebben. Deze deel ik vandaag met jullie in deze post.

Afkicken

Ik ben eigenlijk al een tijdje niet meer bij Kruidvat binnen gelopen. Dat komt omdat ik me vaak niet kan bedwingen om iets te kopen en mijn stash was verzadigd voor mijn gevoel. Dat of ik had in die periode echt tonnen met make up gekocht. Oké, het tweede dus.

Maar nu is het januari en wil ik mezelf eens gaan orienteren over welke dingen er nu in de winkel liggen en welke op mijn wishlist zouden kunnen te komen staan. Ik ben benieuwd wat ik tegen ga komen op de site van Kruidvat.

Structuur aanbrengen.

Ik zie ontzettend veel producten op de website, dus ik kies voor de categorie make-up en ook daar wordt ik overspoeld door producten, maar gelukkig hebben ze die ook weer onder verdeeld. Nu is het een kwestie van één voor één af gaan. Ten minste… Dat denk ik.

Wat ik al kan overslaan is Nagellak. Want sinds een korte periode laat ik mijn nagels doen door een vriendin van mij. Zij heeft een nagelsalon met de naam O-la-lak. Vandaar dat ik dan dus geen nagellak nodig heb. Ook heb ik genoeg oogpotlood en liner, lipstick en oogschaduw(palettes) liggen. Deze sla ik dus ook even over, vooral omdat hier mijn interesse ook niet in ligt.

Er zijn ook producten waar ik vrijwel tot helemaal niks mee heb. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan lipgloss. Het plakt bij mij vrijwel altijd enorm en het blijft ook nooit zitten. Denk bijvoorbeeld aan wanneer ik iets drink of eet. Heel mn gezicht zit dan onder. Vooral als de gloss dan ook nog glitters bevat. Zo heb ik dat ook bij lipliner en liquid eye liner. Ik kan daar gewoon absoluut niet mee werken, vandaar dat het dan ook niet makkelijk op mijn wish list zal komen te staan.

Poeder

Op het moment gebruik ik een beetje dezelfde poeders, maar het is altijd leuk om even rond te snuffelen en te kijken naar welke producten er meer zijn en welke toevallig matchen met met mij of wat ik wil.

Essence Mosaic Compact Powder

Deze poeder trekt vrijwel gelijk mijn aandacht wanneer ik deze catagorie open. En hoewel ik in eerste instantie door wil scrollen, ga ik toch even kijken wat ze zeggen over deze poeder. Wanneer ik lees dat deze vrij gemakkelijk zich aanpast aan de huid, zowel met als zonder een zonnebank sessie ben ik dan toch verkocht en moet deze op mijn wishlist komen.

Maybelline Fit me Matte and Poreless powder

Deze poeder heb ik ook al een tijdje geleden voorbij zien komen. Hier ben ik ook al die tijd al benieuwd naar geweest in combinatie met de foundation. Het is alleen lastig te zien welke kleur ik nodig zou hebben, dus vandaar dan ik even een random kleur met jullie deel. Wanneer ik deze toevoeg aan mijn stash zullen jullie deze wellicht tegen komen op mijn blog of in mijn vlogs.

Wenkbrauwproducten
Essence Make me Brow Wenkbrauw Mascara

Sinds ik mijn make-up steeds verder aan het uitbreiden ben, raak ik steeds verder benieuwd naar bepaalde producten. Dit is er een van. Want hoe gat dit me staan en ik het makkelijk in gebruik? Ik zal dit moeten gaan uit vinden.

Daarnaast is het ook een betaalbaar product om dus eerst mee te gaan testen voordat je aan meer merken gaat wagen. Dus vandaar dat deze eerst op mijn wishlist staat.

Blush
Rimmel Maxi Blush

Ik gebruik zeker regelmatig blush wanneer ik mijn looks maak, maar helaas heb ik nog niet de perfecte blush gevonden die matched met mij. Deze kleur vind ik er erg mooi uit zien en lijkt me zeker de moeite waard om uit te proberen.

Als ik het zo bekijk zijn er toch weer een aantal mooie producten voorbij gekomen om me te laten inspireren de komende tijd. Wil je meer van dit soort posts lezen? Welke lijken jou dan intressant? Laat het even weten in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn aankopen bij Gbananas

Vorige post:
Mijn Items van Noella.Fashion

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] mezelf niet beheersen. Ik ging in eerste instantie naar de winkel om de laatste producten van mijn wishlist die ik recent met jullie gedeeld heb. Veel van de producten hadden ze niet of vond ik in het echt […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *