Ik ben sinds een vrij korte periode echt gek op sieraden. Via Instagram kwam ik in contact met een webshop die echt super leuke dingen verkoopt. Hier ben ik ook een korte tijd promotor voor geweest. Maar wat heb ik nu gekozen dit jaar en wat is er nog te koop?

Sieraden

The starry necklace – Zilver

Deze ketting was volgens mij een van mijn eerste aankopen en ik ben er nog steeds zeer content mee. Omdat het voor mij een vrij korte ketting is vind ik zelf dat ik hem niet bij alles kan dragen, maar vaak maakt het bepaald looks ook af.

Via deze link kun je de starry necklace vinden op Gbananas. Te koop voor 7,95 euro.

The Flamingo Studs

Ik was op zoek naar oorbellen met iets leuks. Iets on de standaard knopjes te vervangen, zodat ik ook op mijn werk iets aparts kon laten zien. Daarbij heb ik deze oorbellen uitgekozen tijdens de zomerperiode en het was een groot succes. Ze zitten heel fijn en staan ontzettend leuk vind ik zelf.

Helaas is deze niet meer te vinden op de webshop. Hij was 4,95 euro.

Ketting met ster hanger.

Deze ketting heb ik inmiddels ook al een tijdje in mijn collectie en het is een van mijn favoriete kettingen om te dragen. Ik ben er helemaal weg van. De ketting zelf is niet te aanwezig, maar de hanger komt prachtig naar voren in de looks.

Helaas is deze niet meer te koop en kon ik de prijs ook niet meer achterhalen.

Pink Sparkle Bracelet

Deze armband zat ook in mijn allereerste aankopen. Met deze handige sluiting is hij makkelijk aan te krijgen. Ik heb hem een keer naar het werk gedragen, maar door dat je daar druk bezig bent kan hij wel eens los gaan. Ik gebruik hem dus eigenlijk voor rustige gelegenheden nu.

Helaas is deze niet meer te koop en kon ik de prijs ook niet meer achterhalen.

Scrunchies

The green Scrunchie

Mijn aller aller eerste scrunchie. Het was toen al hot topic om zoiets in huis te hebben en ook ik was verkocht. Heel tof toen deze op de mat viel en ik dus kon gaan uitproberen met wat ik er allemaal mee kon. Hij heeft een mooi stofje met een prachtige print. Helemaal mijn kleur!

Helaas is deze niet meer te vinden op de webshop. Hij was 3,95 euro.

Zalm Roze Scrunchie

vanaf toen bleef ik maar kijken in de sectie van de scrunchies. Kijken of ze nieuwe toevoegde. Toen deze even in de aanbieding was kon ik mezelf niet meer bedwingen. Ik moest deze hebben en ik heb er nog steeds geen spijt van. Deze geweldige effen kleur kun je bij heel veel combineren en is echt fantastisch.

via deze link kan je de zalm roze scrunchie vinden. Hij kost 3,95 euro.

Xmas Scrunchie

En toen werd het kouder en was ik op zoek naar een scrunchie die voor de kerst zou gaan matchen. Die geweldig zou staan bij bijna iedere outfit. Deze kwam voorbij op instagram en ik wist dat ik deze moest hebben!

via deze link kan je de xmas scrunchie vinden. Hij kost 3,95 euro.

Zonnebrillen.
Grote zonnebril

In de afgelopen zomer periode verkocht deze webshop ook een aantal modellen van zonnebrillen. Ik koos een zonnebril uit die mijn hele ogen zou gaan bedekken. Hij viel iets grote uit dan ik had verwacht, maar ik draag deze nu vooral in de auto. Wanneer de zon in mijn ogen schijnt pak ik deze zonnebril. Helemaal top.

De foto kan je vinden onder de roze scrunchie.

Van dit item kon ik helaas geen link of prijs meer terug vinden

Mocht net als ik verkocht zijn bij het zien van deze items? Breng dan even een bezoekje aan www.gbananas.nl of bezoek hun instagram voor meer inspiratie.

Ik hoop dat jullie net zo geinspireerd raken als ik van deze webshop. Misschien heb je al een keer iets besteld van deze webshop net als ik. Laat in de reacties achter wat jij hebt gekocht! Voor iedereen die de tijd heeft genomen, vandaag of in de afgelopen tijd, bedankt en fijne feestdagen gewenst!!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Never tried: Lip Liner aanbrengen

Lees hier (als je het gemist hebt) het begin van Blogmas.

Please follow and like us: