Langzaam aan, naar mate dat ik meer aan het bloggen ben, leren jullie mij steeds beter kennen. Het leek me tijd om weer eens even dieper kennis te maken met mij. Daarom heb ik even een lijst met eigenschappen opgezocht en hieruit 8 eigenschappen gekozen die het beste bij mijn karakter vind passen.

Aanhankelijk

Ik heb gekozen voor deze eigenschap, omdat het vaak is dat ik graag in een ruimte ben met mensen die ik ken. Als ik ze niet tot bijna niet ken, dan voel ik me niet helemaal op mijn gemak. Dit maakt mij natuurlijk aanhankelijk aan de mensen die ik dan ken of minstens een keer heb gezien.

Behulpzaam / hulpvaardig

Ik sta werkelijk altijd klaar om anderen te helpen als ze dit van mij nodig hebben. Ze hoeven het maar te vragen en ik sta er. Dit is helaas soms ook mijn valkuil, omdat ik hierin soms mezelf voorbij loop. Hierin zoek ik nog steeds een balans. Wanneer kan je zeggen dat je iets niet lukt in combinatie dat je het gevoel hebt dat je het zelf wel aan kan?

Creatief

Ik kan wel zeggen dat ik voor elk probleem een oplossing kan verzinnen. Dat ik van een blad papier altijd wel iets van of op kan maken en dat knutselen, tekenen, enz mij wel op het lijf is geschreven.

Je maakt mij op het werk het meest gelukkig als ik lekker dingen kan voorbereiden om met de kinderen te doen. Samen mooie dingen maken en blij te worden met het resultaat dat we dan met zijn allen bereikt hebben.

Eerlijk

Ik kan echt, maar dan ook echt niet liegen. Zelf niet een beetje. Deels omdat mijn gevoel dan altijd verkeerd uit pakt, maar ook juist omdat ik geen pokerface kan gebruiken en houden.

Het is in sommige situaties zelfs zo erg dat ik te eerlijk ben. Wanneer ik je volledig vertrouw, wat soms niet terecht blijkt te zijn, vertel ik wat makkelijker dingen. Dat pakt nogal wel eens verkeerd uit, maar mij hart ligt op mijn tong.

Gehoorzaam

Wanneer er regels en andere dingen aan mij overgedragen worden waarmee er verteld wordt hoe ik iets moet doen, dan volg ik die ook. Ik ben heel erg van de regels die verteld worden en hoe ik dingen aan zou moeten pakken.

IJverig

Wanneer er werk gedaan moet worden dan bijt ik mezelf er in vast en laat ik niet meer los totdat ik weet dat het af is of komt. Ik vind het heel belangrijk dat alles wat ik aan pak of aan ga pakken met zorg en ijver gebeurt.

Op het werk wordt ik een wandelende encyclopedie genoemd. Dit heeft te maken met dat ik heel ijverig ben met de dingen die ik doe en dingen goed uitzoek en toe pas voordat ik het deel met anderen.

Kwetsbaar

Ik ben eigenlijk heel makkelijk te kwetsen. Dit komt een stukje door het verleden waarin ik als tiener gepest ben. Zeker als ik niet lekker in mijn vel zit heb ik geen verdedigingssysteem meer. Dan ben ik heel makkelijk te raken en dan doet het vaak zeer ook al is dat helemaal niet de bedoeling van iemand.

Leergierig

Ik leer ontzettend graag nieuwe dingen. Geef mij iets waar ik beter of verder mee kan en ik zal alle info tot me nemen en mee nemen in de toekomst. Als ik alle tijd van de wereld zou hebben, die ik helaas niet heb, zou ik graag me nog eens vastbijten in een cursus of opleiding waarmee ik tot nieuwe inzichten kom. Dat lijkt me echt geweldig.

Ben jij tussen een van deze eigenschappen iets gevonden dat bij je past? Of zijn er eigenschappen die jij bezit die je wilt delen? Laat het dan achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: http://miiwebeauty.nl/whats-in-my-stash-gezichtspoeders/

Please follow and like us: