Geruime tijd heb ik nagedacht over welke soort producten ik nog nooit uitgeprobeerd had op make-up gebied. Ik hoefde niet heel lang te zoeken. Wat ik nog nooit geprobeerd heb is een lip liner potlood. Wat ik ervan ga vinden en hoe het eruit gaat zien? Geen idee. Laten we dat uit gaan zoeken.

Shaping LipLiner van Max&More
in kleur 310 Naked Nude
Kleur 318 Toasted Taupe

Ik begin graag goed voorbereid. Ook al heb ik al een twee kleuren lip liner gehaald, heb ik nog geen idee hoe ik beginnen moet. Hiervoor zocht ik het eerst op. Leek die ik ben op dit gebied. Waar je de lip liner vooral voor gebruikt is het contouren van je lippen. Je tekent als het ware de buitenste lijn van je lippen. Deze zou je iets kunnen blenden met een lippen kwastje en vervolgens breng je een dun laagje lippenstift aan. Hierdoor krijg je vollere lippen.

De lip potloden die ik heb gekocht, komen bij de Action vandaan. Het zijn de Shaping LipLiners van Max&More in de kleuren 310 Naked Nude en 318 Toasted Taupe. Hierbij heb ik in dezelfde kleur ook de Matt Lipstick gekocht.

Het lip potlood opdoen ging me makkelijker af dan ik had gedacht. Ik heb bij eyeliner nogal wat moeite om de lijnen strak te trekken. De substantie is namelijk veel zachter, waardoor het makkelijker uitspreid over de lijn. Ik heb het eerst geprobeerd met een lichtere kleur, om te kijken wat het deed. Ik merkt wel dat mijn lippen er voller uitzagen toen ik klaar was met deze kleur.

Om naar het effect van een andere kleur te kijken heb ik toch even de andere kleur erbij gepakt. Ook al stond deze niet helemaal bij de look van die dag. Ik merkte wel toen ik klaar was en in de spiegel keek dat ik dacht. Wow, dit is best heftig. Vooral omdat door de lip liner mijn lippen erg aanwezig waren.


Nieuwsgierig naar dezelfde kleur zonder lip liner was ik ook wel. Omdat ik de kleur vrij heftig vond met lip liner, koos ik ervoor om het zonder lip liner te proberen zie hieronder het resultaat. Je kan zien dat de lippen inderdaad wat minder vol van kleur zijn. Misschien zelfs wel een beetje flets. Ook lijken de randen niet goed ingevuld met kleur wat het mooie van de kleur dus eigenlijk weg haalt.

Al met al ben ik zeer tevreden over de producten en de werking ervan. Persoonlijk moet ik wel erg wennen aan wat de lipliner met mijn lippen en mijn gezicht doet. Ze maken mijn lippen voller (wat ook de bedoeling is), maar ik weet niet of het helemaal bij mijn stijl past, maar als ik dan nu de foto’s bekijk zie je wel positief verschil. Uitproberen nog even dus.

Dragen jullie Lip Liner bij je lippenstift of gloss? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Heart Breaker Bruisbal

Please follow and like us: