In de tijd dat ik op mezelf woon, ben ik meer na gaan denken over waar de producten die ik eet en drink vandaan komen. Vooral in de laatste jaren probeer ik minder uit pakjes en zakjes te eten en te leven. Ik vind het zelf ontzettend leuk om op zoek te gaan naar streekproducten. Maar hoe vind je nu makkelijk de boer die dit ook doet? ZoekDeBoer helpt!

Wanneer je wilt genieten van een dagje uit op de boerderij, op zoek bent naar streekproducten of een boerderijvakantie in wilt plannen, heeft Kristel van der Aa boerderijlocaties verzameld op haar website. Hier kun je inspiratie op doen.

Zoekpagina

Wanneer je de site bezoekt krijg je op de home pagina al een aantal opties in beeld. Wanneer je gaat neuzen tussen de andere boerderijen heb je de optie om aan te klikken in welk gebied of welke categorie je zoeken kan. Zo kun je op zoek gaan naar boerderijwinkels, maar ook speelboerderijen of uitjes.

Ook is er de optie om aan te klikken in welke provincie je op zoek bent. Wellicht zoek je naar streek winkels in de buurt, maar het kan ook zo zijn dat je op vakantie iets met de kids wilt doen, of zelf een kijkje op een boerderij zou willen nemen. Laat je inspireren op de zoekpagina.

Nu ik weet dat deze website een handig hulpmiddel in de zoektocht naar dingen op de boerderij ga ik deze zeker vaker inzetten. Koop jij je producten bij de boer? Ga jij op uitje bij de boer? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: favoriete outfits mei

Please follow and like us: