Het is al een tijd geleden dat we het gedaan hebben, maar tot ongeveer een jaar gingen wij elke zondag wandelen op de mooiste plekken in de natuur. Vaak in de buurt keken we waar we lekker met Wobbe los konden lopen en gingen vervolgens met z’n drietjes op pad. Het was een van onze favoriete uitjes.

Lopen, Pad, Wandelen, Voeten, Trail, Schoenen, Sport
Doel.

Vaak hadden we niet de kilometers van een route als doel. Vaak gingen we gewoon lekker wandelen en zagen we wel hoe ver we kwamen. Of het viel tegen wanneer we maar een klein rondje liepen.

Er waren momenten dat we verder reden dan de andere keer. Wanneer je goed gaat zoeken heb je vaak ook mooie plekken in de buurt, maar ook natuurlijk de iets toeristische plekken, waar meer mensen komen.

Voor ons was de rust van de natuur hetgeen wat we opzochten. Doelloos wandelen en genieten van de rust om ons heen. De hond voor ons uit rennend achter een tennisbal aan. Zijn favoriete speeltje.

Waar wij vaak heen gaan.
De put in Raamsdonksveer.

Deze plek is ideaal om een klein rondje te lopen, maar ook voor de hond om tijdens mooi weer even lekker het water in te kunnen. Hier zijn kleine ‘strandjes’ die mooi overlopen in het water.

Het pad is van aangestampte kiezels. Na een flinke regenbui is het dus niet ideaal om te lopen, omdat dit samen met de aarde een modderpoel geeft midden in de weg.

Er is wel veel gras waar je lekker over heen kan lopen met je trouwe viervoeter en flink kan spelen met bijvoorbeeld een bal. Ik vind het heerlijk als ik onze hond zorgeloos over het gras zie rennen achter een bal, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je in een diepe sloot of de straat op gooit.

Dit is eigenlijk een plek vlak bij ons naast de deur en makkelijk te bereiken. Daarom gaan we hier wel sneller naartoe als we niet te ver weg willen gaan.

We moeten dit wel meer gaan doen eigenlijk, want ik weet wel dat we altijd met een blij gevoel en een extra vermoeide hond thuis kwamen. We gaan het binnenkort weer eens oppakken.

Hebben jullie mooie plekken in de buurt waar je kan wandelen (eventueel met de hond)? Laat het dan weten in de reacties en wellicht brengt het mij weer op ideeën en maak ik binnenkort een leuke lijst voor jullie.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Zonder deze spullen ga ik niet de deur uit.

Wat ik doe naast bloggen.
Lees het hier!

Please follow and like us: