Vlogs

HAPPY NEW YEAR EN GOED VAN START? – Vlog #10

Link naar vlog

Vlog 10 alweer. Wat gaat de tijd toch hard. Inmiddels zitten we ook al in 2020 en lijkt het alsof er de afgelopen dagen niks gebeurd is. Het jaar is afgesloten en ik ga aan de slag met nieuwe doelen en gewoonten. Althans dat gaan we proberen. Ik hoop ook jullie weer te kunnen inspireren met mijn vlogs, blogs en posts op instagram.

Deze vlog.

In deze vlog neem ik jullie mee in de laatste paar dagen voor het nieuwe jaar begint en hoe mijn start van 2020 nu dan verloopt met het beginnen aan het fitter worden. Wat allemaal nog niet vlekkenloos verloopt, maar genieten doe ik zeker. Veel plezier!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: Vlog #9

Vergeet ook niet te abonneren op Youtube.

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Kijk ook: Vlog #10 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *