Hallo!

Vanaf vandaag begin ik dan echt met bloggen!
Al een aantal maanden heb ik gedacht aan het maken van  een beautyblog, maar een aantal dingen hielden me tegen. Namelijk dat er echt al heel veel beautyblogs en vlogs bestaan. Voeg ik hier wel iets aan toe en hoe gaat mijn omgeving reageren?

Mijn besluit werd uiteindelijk dat ik het maar gewoon moest doen. Ik wil dit namelijk al een lange tijd echt heel graag, vind het heel leuk om te schrijven en de onderwerpen die ik in gedachten heb daar ben ik heel gek op. Ik ben me bewust dat mensen, met name mijn omgeving, hier negatief op kan reageren, maar ik heb mezelf voorgenomen om dit op te nemen als feedback. Daarin de betere versie te worden van wie ik wil zijn.

Wie ben ik? Ik ben Wendy. Ik ben 25 jaar en ik werk als PM’er op een BSO in Breda. Hiervoor heb op andere BSO’s gewerkt en een MBO opleiding gedaan om dit te kunnen doen. Ik heb het erg naar mijn zin. Ik kan vaak, samen met de kinderen, mijn creatieve ei kwijt.
Ik woon samen met mijn vriend, met wie ik al meer dan 7 jaar samen ben. Samen hebben wij een Jack Russell met de naam Wobbe. Een enthousiaste goedzak die geen vlieg kwaad doet.
In mijn vrije tijd ben ik graag thuis, kijk ik vlogs, knuffel ik met mijn hond. Ik ga ook graag winkelen en ga vooral mijn eigen gang.

Voor nu is dit wel genoeg info over mij! Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin om artikelen te gaan schrijven! Om te beginnen zal ik één keer in de week een artikel plaatsen. Ik wil rustig aan beginnen en kijken wat in mijn macht ligt.

Ik hoop dat je mijn blog leuk gaat vinden! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Please follow and like us: