Voor een samenwerking met het mooie sieraden merk, Finaste, mocht ik een keuze maken uit een aantal mooie items. Mijn keuze viel op een aantal items die in de catagorie graveerbare armbanden en graveerbare kettingen vielen.

In mijn samenwerking met dit merk het ik 3 items mogen uitkiezen. Deze ga ik vandaag met jullie delen en wat meer vertellen over wat ik ervan vind. Ik vind het allemaal nog een beetje spannend, omdat dit mijn eerste samenwerking is met een merk waarbij ik iets opgestuurd krijg. Maar voor alles natuurlijk een eerste keer.

Finaste

De sieradenwebshop bevat naast dit alles ook een eigen atelier. Hier krijgen de sieraden een personal touch. Veel accessoires en sieraden uit de collectie worden hier zelf gemaakt. Hier wordt dus ook het graveren gedaan waarmee de sieraden een bijzondere touch krijgen.

Graveren

Graveren is een techniek waarbij je letters, cijfers en figuren in een bepaald hard materiaal maakt. Bij Finaste maken ze gebruik van een laser graveer machine. Door middel van een laser-hittestraal komen de teksten, figuren en wat je wilt op het sieraad. Door graveren blijft het resultaat altijd zichtbaar en slijtvast. Voor verzending worden de sieraden mooi opgepoetst en verzonden in een mooi sieradendoosje van Finaste.

Zeshoekige bedel armband met initiaal.

Deze zilveren armband was waar mijn oog als eerste op viel. Deze zes hoekige bedel kan je laten graveren met een letter. Bij ons in huis beginnen alle namen met de W tot nu toe, dus ik koos uiteraard voor deze letter.

Een paar dagen later had ik alles binnen en mocht ik een waar cadeautje open maken. Deze armband vond ik mooi, subtiel en wanneer ik hem om deed was ik er oprecht blij mee.

De kwaliteit van deze armbanden is ook goed. Hij heeft een sterke ketting waaraan de bedel geschakeld is. Je kan zien dat Finaste mooie en fijn afgewerkte producten levert en ook het graveerwerk is ontzettend mooi gedaan.

Ronde bedelarmband met zelfgekozen tekst

Ik was ook nog op zoek naar een andere subtiele armband die wellicht ook zo mooi zou passen bij mijn andere armbanden. Deze armband heb ik wel even over na moeten denken, want wat wilde ik er dan op hebben en welke vorm zou ik dan moeten kiezen? Ik vond het lastig.

Vanuit daar ben ik wat kritischer gaan kijken en deze is denk ik wel het meest subtiel en je kan kiezen voor je eigen tekst dus dat vond ik ook wel fijn. Ik koos voor een letter met hartjes aan beide kanten, omdat deze zou zijn voor mijn liefde Wim.

Je kan bij deze armband kiezen voor een eigen tekst. Hiervoor heb je 30 tekens. Je kan hierbij ook kiezen voor een hartje of een streep als deze: | . Wanneer je jouw tekst heb ingetikt en gecontroleerd op eventuele spelfouten, klik je op een akkoord om te bevestigen dat wat je ingevuld hebt ook is wat jij op je armband wil hebben.

Ketting met harten bedel.

Deze fijne ketting met een wat aanwezige bedel, is mooi, aanwezig en toch subtiel. Hij viel me op toen ik tussen de kettingen keek. Bij deze ketting heb je keuze uit 6 tekens met eventueel weer bijgevoegde symbolen. Het was even nadenken wat dit voor mij zou gaan worden.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gegaan voor W & W. De letter van mijn naam (Wendy) en die van mijn vriend (Wim). Ik had nog niet echt een sieraad waarop we beide stonden en dit leek mij wel een mooi moment om zoiets te kiezen.

Zoals ik al zei heeft hij een fijne ketting, maar wel van goede kwaliteit. Het ziet er niet uit alsof het zomaar stuk kan gaan. De bedel is dikker dan ik had verwacht, maar de proporties kloppen en ook de tekst die ik heb uitgekozen staat er mooi op.

Al met al ben ik heel blij met de sieraden die ik heb gekozen. Ze zijn zeker een aanvulling van mijn collectie. Hebben jullie wel eens graveerbare sieraden gekozen? Laat het achter in de reacties

Met de code WENDY15 krijg je 15% korting op de Finaste collectie met uitzondering van de sale. Deze actie geld tot 27 maart. Ik wens jullie veel plezier met het uitzoeken van jullie sieraden!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Zonder deze spullen ga ik niet de deur uit.

The Mask Review: Seaweed sheetmask
Lees het hier!

Please follow and like us: