Must

Geweldige items die ik heb gekozen bij Noella Fashion.

Richting het einde van het jaar kwam ik op instagram een post tegen met de items van @Noella.Fashion. Het was liefde op het eerste gezicht. Wat een leuke items, maar zoals jullie misschien wel weten ben ik iets breder. Ik was dus wel een beetje bang dat het allemaal niet zou gaan passen. Toch benieuwd naar de items ben ik rond gaan neuzen op de site en vond ik leuke dingen om uit te proberen.

Mijn eerste item.

Het allereerste item dat binnen kwam met de post was gelijk mijn grote liefde. Hij viel geweldig. Verhulde alle hobbeltjes en bobbeltjes en staat me geweldig. Ik heb het over de jurk die je hierboven ziet (helaas niet meer te vinden in de webshop). Het enige probleem voor mensen met een grotere boezem is dat de bovenkant een beetje gaat lopen aan het decolete. Hierdoor ben je soms flink aan het hijsen. Voor de rest zat deze jurk me als gegoten en hier begon mijn liefde voor Noella Fashion verder te groeien.

Hun service is geweldig, daar kwam ik achter toen ik van postNL een bericht kreeg dat er niet genoeg postzegels op gezeten hadden. Beetje beteuterd, omdat de items zo geweldig waren stuurde ik hun een berichtje. Ik kreeg het antwoord dat ik het geld terug kon krijgen of het kon verwerken in de korting voor nieuwe items. Ik koos het tweede. Dit, omdat ik toch al van plan was om nog wat items aan te schaffen van hun webshop.

Vervolg van de items.

Zodoende koos ik voor de Golden dots rokje in het groen en voor een heuptasje met studs. Het rokje rekt enorm mee, dus ondanks dat het een one-size rokje is kan ik hem toch heel goed dragen en goed combineren. Het heuptasje kan ik alleen op deze hoogte dragen, zoals je ziet op de afbeelding. Helaas is de riem namelijk niet langer, maar op deze hoogte is hij ook prima. Mijn telefoon en eventueel mijn sleutels passen er perfect in. (ik heb nogal een grote bos met sleutels. Ideaal als je even geen tas kan gebruiken op bijvoorbeeld een dagje weg, een feestje of een festival.

Met oud en nieuw heb ik het rokje gecombineerd met deze trui na inspiratie van een post op facebook en wat kreeg ik een hoop complimenten over dit rokje. Hij voelde de hele avond ook ontzettend comfy en heb me ontzettend vermaakt met het dragen van dit rokje. De subtiele gouden dots en de losse lagen geven me ook een fijn gevoel om er gewoon een panty onder te dragen in plaats van de leggings waar ik altijd aan vast bleef houden.

Nu dat het 2020 is ga ik zeker nog kijken voor nieuwe items bij deze webshop, want er staan zeker nog veel andere items op die mij vast en zeker zo’n geweldig gevoel geven als deze. Welke items vind jij leuk bij deze website? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

*Ik krijg niet betaald om door middel van geld of items voor deze post. Wel krijg ik korting op de website. Mochten jullie de items net zo geweldig vinden als ik, heb ik een kortingscode voor jullie. Met de code wendy10 ontvangen jullie 10 procent korting op je aankopen.

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn aankopen bij Gbananas

Vorige post:
Goede voornemens

Dit vind je misschien ook leuk...

6 Reacties

 1. […] Lees ook: Mijn Items van Noella.Fashion […]

 2. […] Lees ook:Mijn Items van Noella.Fashion […]

 3. […] Lees ook:Mijn Items van Noella.Fashion […]

 4. miiwebeauty zegt:

  De naam van deze webshop is recent veranderd naar La Guapa

  Klik op de link voor de nieuwe website
  https://laguapa.nl/

  Liefs,
  Wendy

 5. […] Lees ook:Mijn Items van Noella.Fashion […]

 6. […] ook:Mijn Items van Noella.Fashion (nu […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *