Hoewel we nu midden in de winter zitten kijk ik echt enorm uit naar de lente en de zomer. Daardoor wil je toch dat gevoel hebben waar je dan ook naartoe aan het werken bent. Nu was ik ook al heel benieuwd wat de trends zijn het komende jaar en hoe ik daar zelf over denk. Ga ik er in mee met mijn eigen stijl of laat ik ze lekker liggen?

Wanneer ik begin te zoeken op Google voor de mode trends van 2020 kom ik vooral de woorden streetwear en invloeden vanuit de jaren ’90 tegen. Streetwear is vooral een stijl onder jongeren waarbij ze hun eigen identiteit tonen. Veel gebruikte items hiervoor zijn sneakers, hoodies, wijde jeans en petjes. Hier kan je natuurlijk veel kanten mee op in de mode van vandaag. Overigens sluit de jaren ’90 qua mode hier perfect op aan, omdat je door de jaren ’90 heen een opbouw naar streetwear ziet komen.

Grote mouwen

Zelf ben ik geen grote fan van deze mouwen. Bij een kluns als ik hangen ze overal in of rollen zichzelf op. Ik heb een lichte haatverhouding met hen. Dat neemt niet weg dat ik het er van een afstand echt geweldig uit vind zien. Het geeft een leuk effect en omdat het niet niet strak zit hoef je niet elk bobbeltje en hobbeltje te zien van iemand.

De pof mouw is in 2019 ook veel voorbij gekomen in de trends en komt dus ook dit jaar weer terug. Het is een toevoeging aan de kledingstuk en wanneer deze niet te lang is zal ik zelf vast en zeker overwegen om hiermee te gaan stylen.

Schoenen met vierkante neus.

Ik bedoel… Ben je serieus? Deze trend heb ik echt serieus waar nooit begrepen. Deze schoenen doen werkelijk waar niks goeds voor je. Ik vind het geweldig dat je het hele jaar door een enkellaars onder je skinny jeans kan dragen, maar ik ben van mening dat het ook kan met een normale neus en die vierkante neus je laat lijken alsof je tegen de muur aangelopen bent.

Kleine bloemen.

Dit is nu echt een trend waar ik heel enthousiast van wordt. Hier heb ik ook al wel items van in de kast hangen. Deze trend is een vrolijke touch aan het nieuwe jaar en bloemen doen het in mijn ogen altijd goed.

Het is dan misschien niet de meest bijzondere trend, maar wel de trend waar veel mensen zich fijn bij gaan voelen. Het is vooral een vertrouwd kleding stuk en de kleine bloementjes maken het helemaal af.

Hier draag ik een jurk met bloemetjes print.
Verzadigde kleuren

Waar in 2019 vooral de kleuren zwart, wit en bruin naar voren komen, zijn dit jaar de felle kleuren aan de beurt. Deze kleuren worden het liefst in zijn meest felle vorm gebruikt en dat is echt fantastisch. Hiermee kun je namelijk op een fijne manier je mood een beetje omhoog krikken. Ik probeer zelf vaak kleur aan mijn kleding toe te voegen en hierdoor geeft je outfit toch meer contrast.

verzadigde kleuren, felle kleuren die goed naar voren komen.
Jumpsuits

Dit jaar gaan we verder op de trends met tuinbroeken, jumpsuits en andere one piece items. Heerlijk vind ik het. Geen afzakbroeken meer en veiligheid vanaf je schouders. Ik ga toch maar weer eens even winkelen voor een tuinbroek van het jaar denk ik. Deze vallen gelukkig het hele jaar te combineren en I love it!

Ik heb nu een heleboel fashion inspiratie voor het komende jaar. Ik hoop dat voor jullie hetzelfde geldt na het lezen van deze post. Welke trends trekken jouw interesse? Willen jullie meer outfits van mij zien hier op mijn blog die matchen met de trends? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn Items van Noella.Fashion

Vorige post:
Favoriete Netflix series deel #1

Please follow and like us: