Een paar weken terug werd ik benaderd door Annelies van BeautyByLiesz. Zij werkt als contactpersoon voor Oriflame en mag de mooiste producten verkopen op gebied van Make up, huid- en nagelverzorging. Daarnaast verkoopt ze ook geweldige sieraden in Ibiza stijl.

Oriflame is een zweeds bedrijf op het gebied van cosmetica. Hier worden zelfstandig de producten, want er zijn geen winkels in Nederland waar je de producten kan kopen. Zo kwam ik bij Annelies terecht als mijn contact persoon. We gingen een samenwerking aan. Hierbij stuurde ze mij de Eyebrow Kit op, deze zal ik hieronder verder toelichten. Daarnaast stuurde ze me ook een primer op. Deze zal binnenkort te zien zijn in een van mijn vlogs. Houd dus mijn kanaal goed in de gaten als je hier meer over weten wil.

The One Eyebrow Kit
Verpakking

Bij aankomst krijg je de kit in een kartonnen doosje met het merk The one erop. Dit is een van de merken die Oriflame verkoopt. Wanneer je het open maakt zie je een compacte kit, hij is aan de buitenkant vergelijkbaar met het exemplaar van Catrice.

Aan de onderkant vind je een laadje. Hierin zitten twee kleine kwastjes. Ideaal op de bergen voor on the go, wanneer je even je wenkbrauwen bij wilt werken. Ze zijn netjes verpakt met een plasticje, zodat je zeker weet dat het nog nooit gebruikt is. Daarnaast gaat het bakje makkelijk open en dicht.

Binnenin vind je drie panns met daarin 2 kleuren poeder een een pan wax. Het ziet er netjes en duidelijk uit. Aan de binnenkant heb je ook een klein spiegeltje waarin je kan zien wat je aan het doen bent. Je hebt dus alles binnen handbereik.

Mijn wenkbrauwen zonder poeder of wax
Poeders

Ik begin allereerst met de lichtste kleur poeder. Aangezien ik mijn haar een tijd terug blond heb geverfd is dit vaak wel iets waar ik makkelijker naar grijp voor een subtiele wenkbrauw.

Bij het aanbrengen met de bijgeleverde (witte) kwast merkte ik dat het niet erg aanwezig was. Hij is vrij licht in combinatie met mijn huid en de haren van mijn wenkbrauwen. Hij zou dus ideaal zijn voor het afwerken van de wenkbrauw, maar bij mij niet zo zeer duidelijk aanwezig of verschil makend.

Vervolgens ging ik aan de slag met de wat donkere kleur om het verschil de bekijken met de andere kleur. Deze was wel degelijk beter aanwezig in mijn wenkbrauwen en heeft een mooie matchende kleur met de haren van mijn wenkbrauwen. Het werkte ontzettend fijn en was makkelijk te shapen met hoe ik het wilde hebben. Ook het kwastje had een stevige maar toch zachte aanbreng wat erg fijn aanvoelde.

De wax

Dan voor de laatste stap gebruik je de wax om je wenkbrauw te laten zitten, zo kan de poeder zich vrijwel niet meer verplaatsen en blijven de haartjes van je wenkbrauwen beter op zijn plaats zitten. Het zou toch wat zijn als je één haartje omhoog hebt staan en zo je hele look verpest!

De wax is makkelijk op het bijgeleverde kwastete nemen en vervolgens smeert het fijn uit over de haren en veegt de poeder niet ongewenst uit. Dat ervaar ik als zeer prettig en het geheel lijkt er fijner en natuurlijker uit te komen zien.

Het resultaat na het doen van beide wenkbrauwen met de donkere kleur poeder en de wax.

Het was voor mij ontzettend fijn om een keer een andere wenkbrauw kit te ontdekken en met de wax samen voelt het ontzettend prettig aan. De kwaliteit van de poeders en de wax is goed en het ziet ernaar uit dat je er lang mee kan doen en je looks prachtig kan afmaken.

Werk jij wel eens met wenkbrauwpoeders en wax? Laat het achter in de reacties en vergeet niet om een kijkje te nemen op de site van Beauty by Liesz, wanneer je geïnteresseerd bent in de producten van Oriflame of de sieraden in Ibiza stijl.

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: Favoriete Netflix series #2.2

Please follow and like us: