Vlogs

EEN GET READY VOOR KERST MET MIJ EN CADEAU’S!! – Vlog #8

In deze vlog zijn wij druk bezig met de voorbereiding van kerst. Zo kopen wij cadeau’s voor onze familie en kleden we ons mooi aan voor het samenzijn met de familie. Wat ik wel stom vind van mezelf is dat ik de beelden van maandag van mijn camera heb verwijderd en nu dus niet aan jullie de maandag kan laten zien, maar ik wens jullie veel plezier met het kijken naar de beelden die wel gelukt zijn!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kijk ook: Vlog 7

Vergeet ook niet te abonneren op Youtube.

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] in investeert heb ik toch gekozen voor de camera die ik nu in mijn bezit heb. Inmiddels heb staat vlog #8 al online en raak ik steeds meer op mijn gemak met de camera. Echt een super toffe ervaring tot nu […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *