Eerder dit jaar heb ik jullie mee genomen in de trends van 2020 op het gebied van fashion. Nu zijn we weer een maand verder en wil ik met jullie delen op welke trend ik wel lekker mee ga en hoe ik deze toepas in mijn stijl. Ook neem ik jullie mee in een kleine shopping hunt op een van mijn favoriete webshops waar ik ook nog eens promotor van mocht zijn. Zij weten zelf niet dat ik dit bericht maak, maar ik ben oprecht enthousiast over hun webshop.

“Verzadigde, felle kleuren die goed naar voren komen.”
Verzadigde kleuren
Toepassing.

Aangezien mijn kleding kast niet helemaal deze kleuren bevat is hij soms nog wat moeilijk toepasbaar. Wat ik wel probeer is om in elke outfit een van deze kleuren toe te passen. Ik ben namelijk groot fan van deze verzadigde, felle kleuren die goed naar voren komen en vaak dan ook de juiste punten accentueren. Wanneer ik dan in de spiegel kijk maakt het me vrolijk en dat geeft een heerlijke start van de dag.

Mijn favoriete vest bevat veel verzadigde kleuren. De broek maakt het hierbij af.
Winkelen.

Wanneer ik ga winkelen of online aan het scrollen ben, kijk ik nu ook veelal naar de kleuren. Deze inspireren mij. Vaak grijp je toch naar dezelfde kleuren. Die waren voor mij toch vaak leger groen, wit of zwart. Maar de kunst is nu om dus te kijken naar meer kleur en hoe ik deze toe kan passen in mijn dagelijkse stijlen.

Hiervoor neem ik jullie mee in een online shopping trip op La Guapa. Dit was tot voor kort nog Noella Fashion, maar ze hebben een naamsverandering gemaakt en daarmee wil ik dit als promotor toch zeker onder de aandacht brengen, want dit is echt een geweldige, klantvriendelijke webshop met hele leuke items. Naast kleding hebben ze ook ontzettend leuke sierraden, maar met deze trend ga ik even in op de kleding.

La Guapa Webshop

Wat me al gauw opvalt tussen alle zwarte en grijze tinten is dit jurkje. Deze jurk heb ik al een tijd een oogje op. Ik heb dit soort jurkjes ook een keer gezien op de markt in de kleding rekken. De gouden details trekken toch wel en ik ben wederom verliefd op het jurkje. Deze gaat zeker op mijn wishlist.

Maar dit was natuurlijk veel te makkelijk en snel tijdens deze korte kijk in mijn shopping trip, dus ik scroll nog even verder, kijkend naar kleding met deze trend die we nu bespreken.

Wanneer ik scroll zie ik een hele hoop leuke en mooie items, maar helaas niet in de kleurbespreking waar ik nu op zoek naar ben. Veelal zijn grijs, zwart of een print in de verkeerde kleur. Allemaal stuk voor stuk geweldige items, maar niet waar ik naar op zoek ben deze keer.

Op pagina 3 van de kleding catagorie kom ik dan deze Neon top in het Lila paars tegen. Deze top heeft een col en lange mouwen en dit is een item die ik helemaal nog niet bezit in mijn stash van kleding. Dit item zou een gewaardeerd product in mijn kleding kast zijn en in mijn hoofd zie ik het me al helemaal dragen met een skinny spijkerboek en mijn zwarte enkellaarsjes. Heerlijk basic, maar leuk op te pimpen met een zwarte blazer bijvoorbeeld.

En natuurlijk is het geen ramp om zwart of grijs te blijven dragen. Soms heb ik ook een dag dat ik die kleuren niet aan wil en eens even dwars tegen de trends in wil gaan, maar de bewustwording dat iedereen met kleine dingen toch trendy kan zijn, is voor mij toch een fijn gevoel. Jaren lang heb ik mezelf geen trendvolger gevonden, maar sinds ik de trends een beetje in de gaten probeer te houden, merk je dat je zelf de kleine details al toepast.

Kijk naar deze kleuren. Bijna iedereen heeft er wel iets van in de kast hangen. Je denkt er alleen niet altijd bewust bij na als je geen interesse in de trends hebt.

In mijn gedachten zie ik jullie nu allemaal naar je kledingkast toe rennen om uiteindelijk te bekennen dat ik gelijk heb. Sorry, ik denk in plaatjes. Hoe pas jij deze trend toe in je leven of ben je het niet met me eens als ik me afvraag of iedereen verzadigde kleuren in zijn kast heeft hangen? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Mijn Items van Noella.Fashion

Vorige post:
De laatste post in de Netflix Series reeks

Please follow and like us: