Wij waren afgelopen weekend een kort weekendje weg in Sevenum. Daar verbleven we twee nachtjes op de camping van Landal Greenparks. Toch wil je dingen in de buurt van de camping doen. Toverland was op nog geen paar minuten van het park te vinden en wij hebben de dag daar doorgebracht.

Indruk

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik dit park heb bezocht. Dit was waarschijnlijk nog tijdens een schoolreisje. Hierbij zat ik volgens mij nog op de middelbare school. Dus dat is echt een hele tijd geleden en natuurlijk is er een hele hoop veranderd.

Ik was dus ook zeer onder de indruk toen we richting het park reden. Hoge achtbanen, mooie aankleding. Alles is ook zo aangekleed dat het allemaal bij elkaar past en er toch simpel en rustig uit ziet. Ik vond het park erg fijn om doorheen te wandelen. Wij waren met kleine kinderen, die zich ook goed konden vermaken in de speeltuinen, maar ook in sommige attracties. Ook was het goed te verdelen. Zo gingen twee van ons in een achtbaan terwijl de andere twee met de kinderen in de bootjes attractie gingen die er praktisch naast lag.

Het park is dus in alle hoeken voor alle leeftijden te bezoeken. Het kan door elkaar heen lopen. Dit is erg fijn om het met een groter gezelschap je bezoek fijn te laten verlopen. Het was een geweldig dagje uit.

In de huidige situatie.

We hebben de afgelopen tijd in een soort van lockdown gezeten. Vanuit daar zijn er natuurlijk ook richtlijnen waar je in het park mee te maken hebt. Natuurlijk ben je er zelf bij om 1,5 meter afstand van elkaar te houden, maar wat wel in het park te zien is, is dat er strepen op de vloer zijn gezet met tape. In de donkere wachtrijen zie je deze met een soort glow in the dark tape. Ik vond dat erg fijn omdat ik ook nog eens nacht blind ben en op die manier toch makkelijker door de donkere gangen kon lopen.

Ondanks dat wij op een zaterdag naar het park zijn gegaan was het niet over druk. Dat komt natuurlijk doordat je kunt reserveren voor de dag dat je naar het park toe wilt komen. Dit kan je doen via de site van Toverland zelf.

Ik ervaarde de rust in het park als zeer prettig, maar ik snap ook dat het niet voor altijd zo kan zijn. Wachtrijen leken soms wat lang, maar dat kwam ook door de afstand die iedereen van elkaar neemt.

Wij hebben een ontzettend leuke dag en weekend gehad. Zijn jullie al eens een keer in Toverland geweest? Wat zijn jullie ervaringen/herinneringen aan het park?

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Read back: http://miiwebeauty.nl/4-weken-vega/

Please follow and like us: