Eindelijk is het voor mij dan zo ver. Ik heb twee weken vakantie. Even lekker niks moeten en alles mogen. Hier heb ik echt onwijs naar uit gekeken, want ondanks dat we veel thuis zijn geweest de afgelopen periode, ben ik niet echt uitgerust, helaas. Ook zijn er veel dingen die ik graag zou doen blijven liggen, daarom heb ik voor de komende weken een bucketlist gemaakt en die ga ik met jullie delen.

Even tijd voor mezelf.

De afgelopen tijd heb ik mezelf om eerlijk te zijn zwaar verwaarloosd. Ik ben al die tijd druk bezig geweest met van alles en nog wat en dan zelfs nog wat meer. Dit heeft niet veel goeds gedaan met mijn koppie en ook niet met mijn lichaam. Ik voel de spanning de laatste weken vooral in mijn buik. De vakantie komt dan ook als geroepen en als startlijn om een stapje terug te kunnen doen.

Hoe ik dat stapje terug ga nemen voor mezelf is me nog niet helemaal duidelijk. Ik ben van de plannen en het goed overdenken waar ik heen wil in mijn leven. Natuurlijk is het moeilijk als iets niet lukt, maar op zich kan ik me dan redelijk goed herstellen. Deze vakantie ga ik tijd voor mezelf inplannen, maar ook om dus te kijken naar wat voor iemand ik wil zijn. Wil ik het zo druk blijven houden en kapot moe zijn in de vakantie? Of wil ik balans creeëren. Je weet waarschijnlijk mijn antwoord al…

Mijn bucketlist.

Naast het werken aan mezelf en het tijd nemen voor mezelf, is het voor mij ook belangrijk om te kijken naar de dingen die ik in de afgelopen tijd niet heb kunnen doen of die zijn uitgesteld.

Wandelen terug oppakken.

Wat was het heerlijk toen ik mezelf verplicht had om in ieder geval 1 keer in de week te gaan wandelen. Het liefst met mijn hond Wobbe en dan samen heerlijk op pad. Daar konden we beide heel erg van genieten. Het wordt weer eens tijd voor een flink aantal wandelingen, dus ik bereid mezelf voor!

Bloggen.

De afgelopen tijd liep ik hierbij een beetje achter de feiten aan. Zoals ik elke keer heb recht voor de vakantie. Nu heb ik deze keer weer het voornemen om een beetje vooruit te gaan werken, zodat ik een bepaalde buffer kan opbouwen. Het lastige daarna is dan wel dat ik het vol moet blijven houden, maar dat is een kwestie van mijn eigen discipline….

Achter de naaimachine.

In de afgelopen tijd heb ik veel patronen klaar gemaakt om te verwerken tot kleding, maar ik ben er nog niet echt aan toe gekomen om er daadwerkelijk iets van te maken. Daarom ga ik in de vakantie proberen om alle stofjes tot iets moois om te toveren, zodat ik weer een keer kan kijken naar nieuwe stofjes…

Badkamer verbouwen.

Misschien wel een van de laatste grote dingen die aan ons huis moet gebeuren, is de badkamer. Dit eigenlijk best wel vieze (we hebben waarschijnlijk schimmel in de badkamer) hok word helemaal leeg geslagen en opnieuw opgebouwd. Daarvoor hebben we spullen al ruim een jaar in de schuur staan, maar nu gaan we er deze vakantie toch echt aan beginnen.

We gaan in de badkamer tegels gebruiken met een houtlook in combinatie met donker grijze tegels. Daarbij hebben we donkere, houten meubelen en zijn we van plan om witte pot, wasbak en badkuip te gebruiken, want dat blauw kan echt niet meer.

Oppassen.

Ook ga ik een paar dagen op onze kleine nichtjes passen. Deze draken zijn 1 en 3. Ik vind ze echt geweldig, maar dat vind natuurlijk elke tante. Ik ben al aan het kijken welke leuke dingen we kunnen gaan doen, maar dat weet ik nog allemaal niet. Ik heb gelukkig nog even….

Wim zijn verjaardag

Mijn lieve vriend, Wim, is volgende week jarig. We vieren het maar klein, maar toch kijk ik er naar uit. Familie en vrienden om ons heen. Daar kan ik echt van genieten en zeker als ik zelf niet in de schijnwerpers sta.

Pretparken en dierentuinen

Waarschijnlijk gaan we niet weg op vakantie, maar we hebben voor onszelf wel afgesproken dat we dan op z’n minst een paar dagen weg gaan. Leuke dagjes uit zijn ook een optie en ook daar kijk ik onwijs naar uit. Er zijn een paar plekken waar ik heen zou willen, maar ik zal nog even in overleg moeten ben ik bang.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd. Heb jij op dit moment vakantie of ben je nog aan het werk? Ben je aan het werk…. Heb je dan wel je vakantie in zicht? Wat zijn je plannen? Misschien ben ik te nieuwsgierig, maar het lijkt me leuk om te lezen wat jullie gaan doen. Hebben jullie nog aanraders om te bezoeken? Laat het me dan weten!

Liefs, Wendy
X

Follow me on instagram

Follow my blog with bloglovin'

Lees ook: http://miiwebeauty.nl/verwen-je-hond-met-multi-vitamins-van-toshi/

Please follow and like us: